Alpiq Kladno B – Snack Dobřany 5:6 (4:3, 1:3, 0:0). Dobřanští měli katastrofální úvod. „Nezačali jsme vůbec dobře, všichni jsme byli duchem ještě někde na cestě a v 5. minutě svítilo na tabuli 4:0. Až poté se nám v hlavách rozsvítilo a začala mohutná stíhací jízda. Na začátku třetí třetiny jsme se poprvé dostali do vedení 6:5 a nakonec tento stav i přes pětiminutové oslabení uhájili," uvedl hrající trenér Václav Šlehofer starší.

Snack Dobřany – CSKA Karlovy Vary 2:3 ss (2:0, 0:2, 0:0). Vyrovnaný duel dospěl do nájezdů. „Začátek jsme měli na jedničku, vedení 2:0 však hosté ve druhé třetině smazali, nájezdy tentokrát zvládli lépe. Pochvalu zasluhují především mladíci, kteří absolvovali od pátku do neděle čtyři zápasy," připomněl dobřanský kouč.

Mladá Boleslav – Tatran Třemošná 11:1 (2:1, 6:0, 3:0, z hosty Holý). „Domácí produkují hodně silový hokejbal, který nám nevyhovuje," rekapituloval hrající kouč poražených Petr Škarecký. „Domácím navíc do brány spadlo všechno, nás naopak nepodržel gólman," dodal Škarecký.

Nové Strašecí – HBC Plzeň-Litice 6:2 (4:0, 1:1, 1:1). Očekával se vyrovnaný duel, ale domácí si již v první třetině vypracovali čtyřbrankový náskok a ten udrželi až do konce utkání.

HBC Plzeň-Litice – Tatran Třemošná 5:1 (2:0, 1:1, 2:0, za hosty Rippl). Třemošná chtěla odčinit sobotní debakl, ale to se jí proti Liticím nepovedlo. „Povrch hřiště byl vzhledem k dešti hodně nebezpečný a snažili jsme se o to, aby byl přeložen," poznamenal Petr Škarecký. „To se nepovedlo a jsme rádi, že jsme duel bez zranění zvládli. Domácí si se situací poradili lépe a po zásluze vyhráli," uzavřel kouč Tatranu.