Velmi mladý tým stále sbírá cenné zkušenosti a podobná úspěšná utkání přidávají na sebevědomí týmu i jednotlivkyň. Škoda právě skončené základní části soutěže, nicméně do příštího ročníku už by měl plzeňský tým pokukovat po finálové čtyřce.

Slavia Praha A – TJ Plzeň-Litice 5:1 (2:1, branka Litic: Tušlová)

„Zápas proti úřadujícímu mistrovi jsme začali výborně. Během tří minut jsme měli dvě šance, ta druhá skončila gólem, kdy se střelou do prázdné branky po krásné kombinaci prosadila Tušlová. Euforie ze vstřeleného gólu nám chvíli vydržela, ale poté se iniciativa přesunula na hokejky Slavie. Naše výborné bránění, obětavost a skvělé zákroky Wittmannové znamenaly, že jsme stav 0:1 udrželi až do 33. minuty, kdy Slavia poprvé skórovala, v poslední minutě prvního poločasu jsme inkasovali podruhé. Do druhé půle jsme vstupovali s hlavou nahoře, holky si uvědomily, že i proti Slavii se dá hrát. Druhý poločas byl přesto v režii soupeřek, my jsme se dopředu dostávali spíše ojediněle,“ zhodnotil zápas trenér Litic Lukáš Nocar.

Velice vyrovnané boje sváděly posádky dračích lodí na sprinterské trati 200 metrů.
Dračím lodím vládli borci z Kadaně

Slavia Praha B – TJ Plzeň-Litice 0:4 (0:1, branky: Průchová 2, Jelenová, Dolívková)

„Opět jsme měli skvělý začátek a ve třetí minutě šli do vedení, když se po závaru před brankou nejlépe orientovala Jelenová. Do druhého poločasu jsme nastoupili daleko aktivněji, více si věřili a lépe kombinovali. Přidali jsme další tři góly a ještě spoustu šancí nevyužili. Krásné rozloučení se sezonou, skončili jsme na sedmém místě,“ uvedl trenér Nocar.
Litice: Wittmannová – Křivanová, Keberdlová, Kožíšková, K. Doležalová, Vyletová, Levá, Ugrhová, Průchová, Tomanová, Tušlová, L. Duchková, Jelenová, Dolívková, Hanzlíková.