Tatran Třemošná – Hostivař 3:4 (1:3, 1:0, 1:1, branky Třemošné: Holý 2, Stráský)

„Porážka je pro nás krutá. Sehráli jsme vyrovnaný zápas, který rozhodly individuální chyby. My jsme jejich zaváhání nedokázali využít," litoval hrající trenér Tatranu Petr Škarecký.

Kelti Nižbor – Tatran Třemošná 5:1 (1:0, 2:1, 2:0, branka Třemošné: Holý)

„Kelti nás přehráli jasně, únavě bych prohru však nepřičítal. Nastoupili jsme nekoncentrovaní, ujel nám vlak už na začátku. Utkání se v závěru jen dohrávalo," hodnotil duel Petr Škarecký.

Kelti Nižbor – Snack Dobřany 0:2 (0:0, 0:2, 0:0, branky: V. Šlehofer V ml., J. Kovářík)

„Výborný výkon podal náš tým složený z mladých a doplněný o zkušeného matadora Hoffmana z Českých Budějovic. Pohyb, rychlé kombinace a v brance čarování Marka, to byly naše hlavní zbraně," mínil Václav Šlehofer starší.

Nové Strašecí – Snack Dobřany 2:3 ss (1:1, 0:1, 1:0 – 0:1, branky: Skála, Kobr, nájezd Kodýtek)

„V neděli nastoupili někteří naši mladíci ke třetímu víkendovému utkání a na hře se to projevilo. Probudil nás vedoucí gól soupeře. Stav jsme otočili, ale v závěru domácí v přesilovce 5 na 3 vyrovnali. Nebývale dlouhou sérii dvanácti nájezdu ukončil Kodýtek. Pět bodů z venkovního dvoukola považuji za úspěch," potvrdil dobřanský kouč.

HBC Hostivař – Plzeň-Litice 4:0 (0:0, 1:0, 3:0)

„Bez tří zraněných hráčů nejsme schopni dostat soupeře pod tlak, zbývá nám jen bojovat o každý bod. Příležitost dostávají mladí, je třeba, aby se začali prosazovat," pravil vedoucí mužstva Litic Martin Kastner.