O víkendu první část soutěže skončí, o body se bude znovu bojovat v březnu 2014.

Snack Dobřany – Tatran Třemošná 7:4 (1:2, 1:1, 5:1)

Branky: Skála 4, Suchý 2, V. Šlehofer st. – .

Hosté z Třemošné se dostali do vedení, které udrželi po dvě třetiny. Ve třetí části hry už neodolali náporu Snacku, který zaslouženě otočil výsledek utkání.

„Přizpůsobili jsme se tempu soupeře, a to byla chyba. Tatran má určitě zkušenější kádr a pomalejší tempo mu vyhovovalo. Od poloviny utkání jsme začali více běhat, a to mělo hlavní vliv na vývoj utkání, přesto jsme po dvou třetinách ještě prohrávali o gól. Ve třetí části rychle vstřelená branka odstartovala naší pětigólovou smršť. Soupeř sice ještě vyrovnal, ale my jsme si už vítězství nenechali uniknout. Pochvalu zaslouží celý tým hlavně za výkon ve třetí třetině, kdy jsme hru konečně rozběhali a zápas otočili," byl spokojen hrající trenér Václav Šlehofer starší.

„Dvě třetiny jsme hráli dobře, v poslední části se ale bohužel projevilo, že týmu chybí vůdce," uvedl hrající kouč poražených Petr Škarecký. Ten totiž musel před poslední třetinou z duelu odstoupit a přidal se tak k dlouhodobě absentujícímu Holému. „Závěr jsme nezvládli a domácí zaslouženě vyhráli. Byli jsme nedisciplinovaní a soupeř nás z přesilovek trestal, neměli jsme sílu něco s nepříznivým průběhem udělat," dodal.

HBC Plzeň-Litice – CSKA Karlovy Vary 2:1 (1:0, 0:1, 1:0)

Branky Litic: St. Kastner 2.

Ve svém posledním podzimním utkání vydolovaly Litice důležité tři body. „Byl to zcela vyrovnaný duel, šance se rodily na obou stranách. Na naší výhře měli největší podíl brankář Miroslav Krásný a autor obou branek Stanislav Kastner," uvedl vedoucí mužstva Litic Martin Kastner.

Ostatní výsledky: Jindř. Hradec – Ml. Boleslav 3:2, Hostivař – N. Strašecí 5:2, Kovo Praha – Alpiq Kladno B 8:3.