Hráči Dobřan si přivezli cenné vítězství z České Třebové, byť až po samostatných stříleních. Překvapily Litice, které vysoko vyhrály v Teplicích. Neuspěla pouze Třemošná, která podlehla Poličce a spadla na dno tabulky.

Česká Třebová – Snack Dobřany 2:3 ss (1:0, 1:2, 0:0 – 0:1, branky Dobřan: Skála, D. Kovářík, nájezd Juráček).

„Věděl jsem, že bude strašně těžké na východě Čech něco uhrát. Vše se také do puntíku potvrdilo. Domácí totiž byli velmi silný protivník a jejich postavení v tabulce zdaleka neodpovídalo předvedenému výkonu. Ani my jsme ale nechtěli hrát druhé housle. Dva vydřené bodíky pro nás mají velkou hodnotu, mančaft zaslouží pochvalu. Nicméně úspěch z venku musíme potvrdit doma proti Kladnu," burcuje hrající trenér Václav Šlehofer starší.

Teplice – Plzeň-Litice 3:7 (0:2, 2:4, 1:1, branky Litic: A. Voves 2, J. Voves 2, St. Kastner, Tůma, Vočadlo).

Litice začaly náporem a góly v síti domácích ne sebe nenechaly dlouho čekat.

„Domácí rozhodně nepodržel gólman, na rozdíl od Jiřího Návary z HBC Plzeň, který u nás má střídavý start. Po celý zápas jsme byli rychlejší a důraznější a zaslouženě vyhráli," uvedl vedoucí mužstva Litic Martin Kastner.

Tatran Třemošná – Polička 1:2 (1:2, 0:0, 0:0)

„Vzhledem k tomu, kde se nacházíme v tabulce, je pro nás teď každý zápas moc důležitý. Soupeř vstřelil v úvodu dva náhodné góly a my jsme ze spousty šancí proměnili jen jedinou. Špatná produktivita se s námi táhne celou sezonu. Hodně významný pro nás bude příští zápas proti Přelouči, která je na tom podobně jako my," uvedl Viktor Vodrážka.