Dlouho dopředu jsme věděli, že v neděli 29. března je městská hala celý den obsazená, ale věřili jsme, že se se soupeřem domluvíme na náhradním pátečním termínu. Frýdek bohužel na náš návrh nepřistoupil, takže jsme museli hledat náhradní řešení," zdůvodňuje přesun nedělního utkání z městské haly sekretářka Talentu M.A.T. Plzeň Zuzana Strýcová.

Úřadující mistr tak přijde v druhém zápase o podporu několika stovek fanoušků, protože kapacita haly na Borech je kolem 300 diváků, kdežto do Městské sportovní haly se vejde až 1660 lidí.

„Zájem o vstupenky je skutečně velký a nám je velice líto, že nebudeme moci uspokojit veškerou poptávku," říká Zuzana Strýcová.

Fanoušci mají možnost zajistit si svoji vstupenku s předstihem. Předprodej začne dnes v 9 hodin na obvyklých místech, tedy v Železářství M.A.T. v Lochotínské ulici (naproti Kauflandu) v otvíracích hodinách prodejny a také ve vrátnici Městské sportovní haly.

Připomeňme, že Talent vstupuje do play-off jako vítěz základní části, jeho soupeř z Frýdku skončil osmý.

Čtvrtfinálová série se hraje na tři vítězná utkání. První dva zápasy se odehrají na půdě lépe postaveného celku po základní části, potom se série přesouvá k hůře postavenému týmu a v případném pátém utkání má výhodu domácího hřiště opět lepší z celků po základní části.