Na molu se budou střídat kolekce dámské módy předních návrhářek s elegantními pánskými obleky i oblečením pro volný čas. Pánskou módu v rámci přehlídky oblékne mimo jiné i třetí nejkrásnější muž planety Tomáš Dumbrovský. Dámské kolekce představí přední české modelky, nositelky titulů miss a vicemiss, například Iveta Lutovská-Vítová a Lucie Křížková. Choreografem show je přední plzeňský tanečník a pedagog Petr Čejka a diváci se mohou těšit i na vystoupení jeho skupiny Storm Ballet.

Giorgio fashion ShowZdroj: GF Show

Za pořádáním Giorgio fashion Show stojí od samého začátku manželé Věra a Jiří Vaňourkovi, majitelé společnosti Giorgio fashion. Přehlídka pro ně není jen příležitostí ukázat špičkovou módu, ale dokáží také významně pomoci těm, kteří to potřebují. „Máme to štěstí, že většina účinkujících si stejně jako my přeje pomáhat a pracuje za minimální honorář. Část výtěžku proto můžeme poukázat Matýsku Novákovi, chlapci trpícímu těžkou vývojovou vadou,“ říká Věra Vaňourková.

Vstupenky na módní show si můžete už nyní koupit v prodejnách společnosti Giorgio fashion (Galerie Slovany, OC Plzeň Rokycanská a ul. B. Smetany 3) a také online prostřednictvím stránek www.giorgio.cz.