Čtvrtfinále play-off st. dorostu, pátý zápas: HBC Škoda Plzeň – SK Letohrad 10:0 (5:0, 1:0, 4:0). Branky: Forejt 4, Kunzmann 2, Šimandl, Pauer, Vít, Vodrážka. Vyloučení: 12:20. Využití: 4:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 160. Střely na branku: 39:17.

V sérii Plzně s Letohradem platilo, stejně jako v základní části, že se vždy daří domácím týmům. Poté, co tedy první dva zápasy vyhráli Plzeňané, Letohrad odpověděl na domácí půdě a poslal sérii do pátého utkání.

Rozhodující duel Západočeši suverénně ovládli, když se hned v první třetině dostali do úctyhodného pětibrankového náskoku. Ten pak po zbytek zápasu navyšovali. Hattrick zaznamenal už v úvodní třetině Forejt, kterého doplnil také výborně hrající Švarc, a nakonec se domácí dočkali i pomyslné třešničky na dortu v podobě kulaté výhry – 10:0.

Semifinále: HBC Škoda Plzeň – Elba Ústí n. Labem (SO 15.30, NE 10.00, hala Kralovická ul.), Alpiq Kladno – HBC Pardubice.

Čtvrtfinále play-off ml. dorostu, páté zápasy: Pento Most – HBC Škoda Plzeň 7:1 (4:1, 2:0, 1:0). Branka Plzně: Thán. Střely: 36:21, vyloučení: 8:10, využití přesilovek: 3:0, oslabení: 0:0.

Také mladší dorost HBC Škoda čekal pátý rozhodující zápas v Mostu. Plzeňané však doplatili na vlastní nedisciplinovanost, kvůli které nabídli soupeři deset přesilových her. Hosté ještě srovnali na 1:1, ale Most záhy získal tříbrankový náskok a hladce zvítězil. Pro mladší dorost HBC tak sezona končí.

TJ Snack Dobřany – SK Jihlava 8:3 (3:0, 4:1, 1:2). Branky Dobřan: Suchý 3, V. Šlehofer 2, Kopta, Kaňák, Voves. Střely: 33:11, vyloučení: 7:7, využití přesilovek: 4:1, oslabení: 0:0.

V pátém rozhodujícím duelu se na střídačku postavili i další kluboví trenéři Chvojka, Matoušek a Vild, aby hráče podpořili. Hráči to pochopili a vycítili skvěle vytvořené zázemí. Zápas od počátku ovládli a svému soupeři téměř nic nedovolili. Po dvou třetinách svítilo na ukazateli skóre 7:1 a v podstatě nebylo co řešit. „Společný tým Jihlavy s Brnem se prezentoval jako velmi silný protivník. Dá se říct, že jsme během základní části tak kvalitní tým nepotkali. Naši hráči zasluhují pochvalu, neboť k rozhodujícímu utkání přistoupili velmi zodpovědně a zaslouženě postupují dál," potvrdil hlavní trenér dorostu Václav Šlehofer starší.

Semifinále play-off: Snack Dobřany – Hradec Králové (SO 16.00, NE 11.00), Alpiq Kladno – Pento Most.