V 17. kole Chance futsal ligy doma vedli nad Litoměřicemi 3:0, ale během tří minut v závěru zápasu vedení ztratili. Souboj třetího týmu se čtvrtým skončil nerozhodně 3:3 a Plzeň tak v tabulce nezvýšila náskok na své konkurenty.

„Po průběhu zápasu jsme nyní zklamaní. Hráli jsme to, co jsme chtěli, proto jsme se dostali do vedení 3:0. Je velká škoda, že se neubránila závěrečná power-play," uvedl pro klubové stránky trenér Interobalu Plzeň Petr Kučera.

V prvním poločase zajistil Interobalu vedení 2:0 kapitán Jakub Mižár a Tomáš Abrham. V 31. minutě zvýšil na 3:0 opět Abrham. Čtyři minuty před koncem hosté snížili na 3:1. „Za stavu 3:1 jsme měli šanci rozhodnout a skóre navýšit, ale nestalo se," mrzelo Kučeru.

Hned nato Litoměřice vstřelily kontaktní gól a ve 39. minutě vyrovnaly na konečných 3:3. „Zápas to byl pro diváky určitě pěkný, ale to vedení jsme měli udržet, pro nás je to ztráta," řekl Petr Kučera.

Branky Interobalu: 17. Mižár, 19. a 31. Abrham.

Sestava Interobalu: Kubíček – Štverák, Forman, Kasýk, Koc, Holý, Stejskal, Štrajt, Havel, Abrham, Němec, Šíša, Mariánus, Mižár.

Tento týden je reprezentační pauza kvůli dvěma přátelským zápasům českého národního týmu s Rumunskem.

Osmnácté kolo nejvyšší domácí soutěže bude na programu až v pátek 17. února, kdy Interobal Plzeň hraje na palubovce posledního celku ligy Madosu Hradec Králové.