Monice Stengelové a Martinu Sazečkovi z Kozolup se 8. ledna přesně v osmnáct hodin narodila v nemocnici ve Stodě dcera Lucinka (3,85 kilogramu/54 centimetrů). Dvanáctiletá Elizabeth při prvním setkání se svojí sestřičkou řekla: „Mami, Lucinka je božská.“ Lence a Radomírovi Medunovým z Tlučné se 8. ledna v 5:42 hod. narodil ve FN v Plzni prvorozený syn Matyášek (3,95 kg/53 cm), který je zároveň prvorozeným vnoučetem prarodičů Libušky, Marty, Vaška a Bohumila. Dědeček Vašek se už nemůže dočkat, až bude s Matyášem chodit na ryby.
Ivaně Škabradové a Jiřímu Jeslínkovi z Plzně se 9. ledna osm minut před polednem narodil ve FN v Plzni prvorozený syn Jakub (2,68 kg/49 cm), který je zároveň prvorozeným vnoučetem babičky Miloslavy a dědečka Pepíka. Na Jakuba se už také moc těší i jeho teta Renata. Sandře Kratochvílové a Augustínu Svatošovi z Nepomuku se 8. ledna v 7:35 hod. narodil ve FN v Plzni prvorozený syn Míša (3,40 kg/51 cm). Michalovy tety – dvaadvacetiletá Lenka a o jeden rok starší Jana – by se v rámci pomoci při péči o Míšu rády poučily, jak se starat o svá budoucí miminka.
Kamile Kučerové a Marku Banomovi z Mladotic se 9. ledna v 19:47 hod. ve FN v Plzni narodil prvorozený syn Damián (3,42 kg/50 cm), který je prvním vnoučetem prarodičů Kamily, Jitky, Štefana a Zdeňka. Novopečený tatínek je DJ, a proto by chtěl, aby Damián měl také rád hudbu. Josef Kopp z Třemošné je profesionálním hasičem a byl by šťastný, kdyby jeho prvorozený syn Honzík (3,50 kg/52 cm) se stal jednou také hasičem. Budoucího hasiče porodila Michaela Koppová 10. ledna šest minut po dvacáté hodině ve Fakultní nemocnici v Plzni.
Lucii a Tomáši Juhovým z Plzně se 10. ledna jednu hodinu a dvaatřicet minut po půlnoci narodila ve Fakultní nemocnici v Plzni prvorozená dcera Adélka (3,05 kilogramu/48 centimetrů), která je zároveň prvním vnoučetem prarodičů Marty, Věrky, Jaroslava a Bohuslava. Sedmiletý Lukášek Vodička ze Zbůchu věděl dopředu, že mu maminka porodí bratříčka Tomáška, kterému sám vybral jméno. Proto už dopředu připravil spoustu autíček. Tomášek (3,90 kg/53 cm) se narodil rodičům Martině a Ladislavovi 7. ledna v 9:55 hod. ve stodské nemocnici.
Jiřině a Bedřichovi Vondráčkovým z Plzně se povedlo, že jejich děti, čtyřletý Matyášek a Simonka (3,35 kg/51 cm), mají narozeniny ve stejný den – 12. ledna. Navíc se narodili ve stejný čas: 17.25 hod.! Matyášek ve Vojenské nemocnici a Simonka ve FN v Plzni. Petře Kůsové a Pavlu Zemanovi z Plzně se 8. ledna dvě minuty po deváté hodině dopoledne narodila ve Fakultní nemocnici v Plzni dcera Sofie Anna (2,85 kg/47 cm). Čtyřapůlletý Oliver se nejvíce těší, až bude svoji sestřičku vozit v kočárku.
Evě a Romanovi Prokýškovým z Plané u Zruče se 10. ledna ve 21.22 hod. narodila v Mulačově nemocnici dcera Anička (3,30 kg/50 cm). Doma na Aničku čekají čtrnáctiletý bráška Lukáš a dvouměsíční pes labrador Nelly. Gabriele a Jiřímu Novým z Plzně se 11. ledna 01:30 hod. narodila v Mulačově nemocnici druhorozená dcera Lenka (2,50 kg/48 cm). Doma se už sestřičky a maminky nemůže dočkat téměř pětiletá Gábinka, která se narodila také jedenáctého, ale března.
Tříletá Elinka Strnadová z Plzně už dlouho před porodem svého brášky Viktora (4,23 kg/51 cm) každý večer klepala na maminčino bříško, jako kdyby chtěla, aby jí otevřel. Potom si ho poslechla a dala mu pusinku. Z Viktora by měl určitě velkou radost i jeho dědeček Vašek, který by se dožil v den jeho narození 61 roků. Chlapeček se narodil rodičům Jitce a Martinovi 11. ledna v 1.04 hod. ve FN v Plzni. Martinka Mošnová z Oseka hodně spěchala na tento svět, protože se narodila rodičům Daně a Zdeňkovi už v sedmadvacátém týdnu těhotenství. Je však velká bojovnice. V den narození - 3. listopadu 2007 – vážila 0,88 kg a měřila 34 cm – po deseti týdnech už vážila 2,40 kg a měřila 42 cm. Doma se na Martinku a maminku moc těší, kromě tatínka i devatenáctiletá sestra Iveta a o jeden rok mladší bráška Zbyněk.
Gabriele a Luďkovi Klinovským z Dobřan se povedla pozoruhodná věc. Jejich devatenáctiměsíční dcera Anna Marie se narodila v den dvaačtyřicátých narozenin babičky Aničky a druhá dcera Marie Anna se narodila 8. ledna, tj. v den, kdy její tatínek oslavoval své devětadvacáté narozeniny. Marie Anna (2,66 kilogramu/45 centimetru) se narodila v 10.12 hod ve Fakultní nemocnici v Plzni. Jitce Fuxové a Michalu Karlíkovi z Plzně se 22. prosince 2007 narodili ve FN dva kluci – Míša (vlevo) a Edík. První přišel na svět ve 13.30 hod. Míša (1,75 kg/43 cm). Edík (1,85 kg/44 cm) je o pět minut mladší. Hrdý tatínek už se nemůže dočkat, až bude své syny zaučovat do tajů elektroniky a výpočetní techniky.
Janě Hlaváčové a Vlastimilu Sedláčkovi z Plzně se 14. ledna osmnáct minut po třinácté hodině narodila ve FN v Plzni dcera Michaela (3,41 kg/51 cm). Čtyřletý Honzík si sice přál Aničku, ale prý už mu to nevadí a těší se i na Michalku. Janě Chrástkové a Jaroslavu Klírovi z Plzně se 12. ledna devět minut před pátou hodinou ranní narodil ve FN v Plzni syn Ondra (3,20 kg/50 cm). Tatínek se už nemůže dočkat, až bude Ondru zaučovat do tajů svých koníčků – elektroniky a automobilů.
Markétě Brabcové z Plzně se 14. ledna osmnáct minut před čtrnáctou hodinou narodila ve FN v Plzni prvorozená dcera Sarah (3,04 kg/49 cm). Novopečená maminka by si přála, aby jí Sarah jednou pomáhala se zkrášlováním ženských rukou. Štěpánce a Zdeňkovi Zídkovým ze Štěnovického Borku se 12. ledna čtyřicet minut po poledni narodila v Mulačově nemocnici prvorozená dcera Kačenka (3,75 kg/51 cm), která je zároveň prvorozeným vnoučetem prarodičů Heleny a Zdeňka.
Haně a Michalovi Hričinovým z Dýšiny se 9. ledna narodila ve FN v Plzni dvojčátka. Ve 4.42 hod. přišel na tento svět Míša (2,74 kg/47 cm). Jeho sestřička Barborka (vlevo), která vážila 2,48 kg a měřila 45 cm, je o dvě minuty mladší. Dvojnásobný tatínek čekal před porodním sálem a byl moc šťastný, že mu manželka v pořádku přivedla na svět vytoužené děti. Markétě a Janu Kazdovým ze Starého Plzence se 13. ledna ve 2:55 hod. narodila prvorozená dcera Barborka (3,40 kg/50 cm). Novopečená maminka je porodní asistentkou ve FN v Plzni, a proto se bez obav svěřila do rukou lékařů a svých kolegyň.