Kubík Petráš z Bukové udělal velkou radost nejen novopečeným rodičům Lence a Vaškovi, ale také prarodičům Mileně, Hance, Vaškovi a Jindrovi. Kubíček (2,90 kg/51 cm) se narodil 30. prosince dvě minuty před šestnáctou hodinou v nemocnici ve Stodě. Čtyřletá Martinka Drncová z Nové Vsi u Dobřan přijela navštívit svojí sestřičku Pavlínku už tři hodiny po jejím narození. Pavlínka (2,38 kg/48 cm) se narodila rodičům Renatě a Jiřímu Drncovým 2. ledna v 8.00 hod. v Mulačově nemocnici.
Lence Erhartové a Michalu Humlovi z Plzně se 2. ledna v 6:29 hod. narodila ve FN v Plzni prvorozená dcera Michaela (3,32 kg/48 cm). Maminka je velice vděčna novopečenému tatínkovi za psychickou i fyzickou pomoc, kterou jí poskytl při porodu. Pětiletý Erik Hiřman z Plzně svému novorozenému bráškovi Jakubovi říkal, aby brzy vyrostl, budou spolu totiž hrát fotbal. Kubíček (4,20 kg/52 cm) se narodil rodičům Janě a Miroslavu Hiřmanovým 3. ledna přesně ve tři hodiny ráno v Mulačově nemocnici.
Haně Škabradové z Ledec se 2. ledna třicet minut po sedmnácté hodině narodil ve Fakultní nemocnici v Plzni prvorozený syn Honzík (3,07 kg/48 cm), který je zároveň prvorozeným vnoučetem babičky Hanky a dědečka Jiřího. Vendule a Jaroslavu Hřebcovým ze Kbelu se 31. prosince ve 2:51 hod. narodil ve FN v Plzni syn Kubíček (3,03 kg/50 cm). Svého bratrance se už nemůže dočkat Kristýnka a prarodiče Milena a Vašek. Babička Hana a dědeček Vašek se těší ze třetího vnuka.
Nikolka Loulová z Plzně je nejen prvorozenou dcerou rodičů Jindřišky a Jiřího Loulových, ale také babičky Hanky a dědečků Jindry a Jirky. Holčička (3,34 kg/50 cm) se narodila 3. ledna dvacet minut před pátou hodinou ranní ve FN v Plzni. Devítiletá Dianka Sušanková z Přeštic má už prý hodně zkušeností se sestřičkou Eliškou (rok a půl), a proto se chce starat o miminko sama. Karolínka (3,10 kg/49 cm) se narodila Věře a Josefu 1. ledna pětadvacet minut před sedmou hodinou ráno ve FN.
Radce Cinkové a Petru Škodnému se 1. ledna pětatřicet minut po desáté hodině dopoledne narodil v Mulačově nemocnici syn Filip (3,45 kg/51 cm). Patnáctiletý David doufá, že bude jednou hrát házenou. Sedmiletá sestřička Terezka bude mamince pomáhat. Patrik Petelík (2,50 kg/48 cm) z Plzně je prvorozeným synem rodičů Michaely a Michala a také prvorozeným vnoučetem babiček Vlasty a Heleny a tří dědečků – Stanislava, Jaroslava a Romana. Narodil se 31. prosince ve 13.26 hod.ve FN v Plzni.
Čtyřapůlletá Kačenka Kreutzerová z Třemošné se přišla podívat na svoji sestřičku hned první den. Brzy jí dala pusinku a pohlazení. Karolínka (2,83 kg/47 cm) se narodila Lence a Antonínovi 1. ledna dvanáct minut po patnácté hodině ve FN v Plzni. Pavle a Martinovi Novákovým z Plzně se 3. prosince v 00:52 hod. narodil ve FN v Plzni druhorozený syn Honzík (3,85 kg/51 cm). Maminka dvou kluků je laborantkou ve zdejší porodnici, a proto prý neměla žádné obavy z porodu Honzíka.
Martin Mašek ze Zruče-Sence při prvním pohledu na syna prohlásil, že je to nejhezčí kluk na světě a on sám je nejšťastnějším tatínkem na planetě. Dominika (3,02 kg/48 cm) porodila Lucie Mašková 4. ledna pětadvacet minut po půlnoci ve FN v Plzni. Třiapůlletá Magdalena Hromádková z Plzně vymyslela jméno Adélka, maminka porodila holčičku a oba rodiče – Hana a Milan - akceptovali její přání. Adélka (3,20 kg/49 cm) se narodila 4. ledna ve 3:30 hod.v Mulačově nemocnici. Doma čeká dvouletý Kubíček.
Julii Murkošové a Štefanovi Toračovi z Chrančovic se 6. ledna jednu hodinu a pět minut po půlnoci narodil ve FN v Plzni syn Daniel (3,80 kg/49 cm). Doma se svého brášky už nemohou dočkat čtyřletý Patrik, šestiletá Terezka a sedmiletý Štefan. Pavle a Miroslavu Martínkovým z Přeštic se 2. ledna devětačtyřicet minut před půlnocí narodil ve FN v Plzni prvorozený syn Lukášek (3,12 kg/49 cm). Dědeček je myslivcem, a proto bude Lukáška vést k myslivosti. Pro babičku Marii a dědečka Miroslava je Lukášek už druhým vnukem.
Pavlíně a Michalu Divišovským z Dolní Lukavice se 3. ledna jedenadvacet minut před desátou hodinou dopoledne narodila ve FN v Plzni dcera Nikolka (3,30 kg/48 cm). Nikolky se už nemůže dočkat novopečená babička Alena a dvouletý bratranec Milánek s babičkou Marií a dědečkem Vaškem. Lucie a Josef Svatošovi z Úlic se domluvili, že když se narodí holka, určí jméno maminka, a pokud kluk, tatínek. A ten vyhrál. Pepíček (2,89 kg/46 cm) se narodil 3. ledna patnáct minut před pátou hodinou ranní ve FN v Plzni. Doma se na Pepíčka už těší jeho psí kamarádka Adélka.
Desetiletá Markétka Šeflová z Plzně je štěstím bez sebe, že se jejím rodičům Janě a Pavlovi narodil 6. ledna šestnáct minut po osmé hodině ráno ve FN v Plzni Pavlík (3,39 kg/52 cm). Markétka slíbila mamince, že jí bude pomáhat Pavlíka koupat, přebalovat a vozit v kočárku. Michaele Dvořákové a Konstantinovi Kaoulousisi z Horní Břízy se 4. ledna ve 14.00 hod. narodila v Mulačově nemocnici prvorozená dcera Natálka (2,55 kg/47 cm). Novopečený tatínek se prý brzy pojede pochlubit s Natálkou prarodičům do Řecka. Na svoji vnučku se už také moc těší dvojnásobná babička Dana a dědeček Drahomír.
Michaele a Michalovi Mrázkovým z Plzně se 4. ledna pětatřicet minut po půlnocí narodil v Mulačově nemocnici prvorozený syn Honzík (3,85 kg/51 cm), který je zároveň vnukem prarodičů Mirky, Jarmily, Mirka a Zdeňka. Novopečený tatínek je hokejistou Čečovic a doufá, že Honzík bude také jednou střílet góly. Halině a Juriji Batriňukovým z Plzně se 5. ledna pětatřicet minut před půlnocí narodil v Mulačově nemocnici prvorozený syn Denis (3,10 kg/49 cm). Hrdý tatínek, který by byl rád, aby Denis byl fotbalistou, už plánuje cestu do Ivano Frankivské oblasti Ukrajiny, aby se pochlubil synem prarodičům – dvěma Aničkám, Dimitriji a Vasilovi.
Petře Matasové a Karlu Raškovi z Plzně se 4. ledna patnáct minut před devátou hodinou dopoledne narodila v Mulačově nemocnici dcera Natálka (4,10 kilogramů/51 centimetrů). Sedmiletý Honzík si přál sestřičku, protože bráška by si půjčoval jeho hračky, a proto je moc šťastný, že se mu přání splnilo. Petr Mašek z Dobřan, který byl u porodu své prvorozené dcery Simonky, prohlásil, že to byl pro něho hodně silný zážitek, který by si rozhodně žádný tatínek neměl nechat ujít. Holčičku (3,50 kg/51 cm) porodila Lenka Mašková 6. ledna osm minut po desáté hodině dopoledne ve Fakultní nemocnici v Plzni.
Jitka a František Bláhovcovi z Plzně se domluvili se svým osmnáctiletým synem, že společně oslaví narozeniny s novorozeným Kubíčkem. I když měl jednodenní zpoždění, společné oslavy budou. Chlapeček se narodil 5. ledna v 18.25 hod. ve FN v Plzni. Na Kubíčka (3,32 kg/49cm) se ještě moc těší sestřička Jaruška a bratříček Míša. Nadě a Václavu Koukolíkovým z Horní Bělé se 6. ledna ve 3:45 hod. narodil ve FN v Plzni prvorozený syn Vojtíšek (3,19 kg/50 cm), který je zároveň prvorozeným vnoučetem dědečka Vaška a druhorozeným prarodičů Vladimíry a Vaška. Novopečený tatínek by byl rád, aby Vojtíšek byl všestranným sportovcem a také po něm hasičem.
Sedmiletý Ondřej Šlechta z Plzně už stihl pochovat svého novorozeného brášku Marka (3,75 kilogramů/52 centimetrů) a řekl, že ho jednou naučí všechny možné lumpárny. Marek se narodil rodičům Andree a Jiřímu Šlechtovým 2. ledna pět minut před devatenáctou hodinou v Mulačově nemocnici. Petře Holubové a Zdeňku Votípkovi z Plzně se 5. ledna osmnáct minut po osmé hodině ráno narodila ve FN v Plzni prvorozená dcera Nikolka (3,23 kg/52 cm). Novopečený tatínek byl u porodu a podle maminky jí hodně psychicky i fyzicky pomohl. Sám měl největší radost z toho, že obě jeho děvčata jsou zdravá.
Pavle Novákové a Zdeňku Kunclovi z Plzně se 6. ledna dvaapadesát minut před půlnocí narodila ve FN v Plzni dcera Anetka (3,49 kg/50 cm). Doma už na sestřičku čeká třináctiletá Kristýnka. Celá rodina ráda cestuje, a proto všichni předpokládají, že na první jarní výlet do přírody vezmou s sebou už i Anetku. Pavlína Neunerová z Plzně přesvědčila svého manžela Bohumila, že by bylo hezké, kdyby měli v rodině poměr děvčat a kluků 3:3. Proto jejich tři děti – Šimonek, Davídek a Adélka – se nemohou dočkat, až rodiče přivezou domů Nelinku (4,05 kg/53 cm). Holčička se narodila 7. ledna jednu hodinu a padesát minut po půlnoci ve FN v Plzni.
Monice a Tomáši Hradeckým z Plzně se 5. ledna jedenadvacet minut po poledni narodila ve FN v Plzni prvorozená dcera Adélka (3,52 kg/50 cm). Maminka si manžela velice pochvalovala, byl jí při porodu psychickou oporou. Radce a Pavlovi Kotrcovým z Plzně se 4. ledna jednu hodinu a patnáct minut před půlnocí narodil ve FN v Plzni syn Pavlík (3,09 kg/50 cm). Doma na brášku a maminku se už moc těší dvouletý Adámek a čtyřletá Agátka.
Jiří Šlajs z Plzně je vášnivým motorkářem, a proto už připravuje pro svého prvorozeného syna malou motorku. Honzíka (2,76 kg/46 cm) porodila Marcela Beranová 3. ledna dvacet minut po patnácté hodině ve FN v Plzni. Lucii a Jiřímu Ryšavým z Plzně se 5. ledna jednu hodinu a dvanáct minut před půlnocí narodila ve FN v Plzni dcera Jana (3,21 kg/50 cm). Devítiletý Jiřík je šťastný, že má sestřičku, a oba rodiče, že mají páreček.
Evě a Miroslavu Směšným z Ostrovic se 2. ledna třináct minut před polednem narodil ve FN v Plzni druhorozený syn Filip (3,87 kg/53 cm). Doma se už nemůže dočkat brášky i maminky sedmadvacetiměsíční David. Josef Hezina se zúčastnil porodu svých dvojčátek Justýnky (vpravo) a Evelínky a měl velkou radost, že všechna jeho děvčata jsou zdravá. Holčičky porodila Jaroslava Hezinová 7. ledna ve FN v Plzni. První přišla na svět Evelínka (2,55 kg/45 cm) v 19.36 hod. Justýnka (2,92 kg/47 cm) je o devět minut mladší. Doma na maminku a sestřičky už netrpělivě čeká dvaapůlletá Adélka.