Beatě Vráblové a Róbertu Rákoczymu ze Stoda se 27. října v 16.30 hod. narodil v nemocnici ve Stodě syn Lukášek (3,30 kg/47 cm). Čtyřletá Monika se moc těší nejen na svého brášku, až přijede s maminkou domů, ale také na jeho křtiny, kterých se zúčastní i babička z Banské Bystrice a dědeček Milan z Rajeckých Teplic. Jiří Říha z Nýřan, který byl u porodu své prvorozené dcery Kačenky, je leteckým modelářem. Hned po porodu slíbil své Kačence, že jí vyrobí speciální model letadla F 14. Holčičku (3,05 kg/51 cm) porodila Michaela Říhová 1. listopadu ve 3.35 hod. v nemocnici ve Stodě.
Lence Janečkové a Lukáši Bartošovi z Heřmanovy Hutě se 31. října v 16.45 hod. narodil v nemocnici ve Stodě prvorozený syn Lukášek (3 kg/48 cm). Z Lukáška mají velkou radost nejen novopečení prarodiče Hana a Miloslav Janečkovi, ale také dvojnásobná prababička Marie Janečková a pětinásobná babička Zdeňka a dědeček Josef Bartošovi. Josef Hrdlička z Plzně dal holčičce jako projev lásky k mamince své prvorozené dcery jméno po ní. Kristýnku (3,30 kg/48 cm) porodila Kristýna Sladká 30. října ve 21.05 hod. v Mulačově nemocnici.
Sedmiletá Kačenka Černíková z Plzně se už těší, že bude jako velká sestřička všemu učit malou Leonku (3,15 kg/48 cm), která se narodila rodičům Kateřině a Jaroslavu Černíkovým 1. listopadu v 8.35 hod. v Mulačově nemocnici. Andrea Fojtíková z Horní Břízy prohlásila, že by bez přítomnosti manžela Jana snad svého prvorozeného syna Kubíčka ani neporodila. Chlapeček je zároveň i prvorozeným vnukem babiček Jany a Olgy a dědečků Ladislava a Jindřicha. Kubíček (3,95 kg/50 cm) se narodil 30. října ve 20.13 hod. v porodnici FN v Plzni.
Iloně Jägerové a Martinu Březinovi z Tlučné se 30. října v 8.48 hod. narodil ve FN v Plzni prvorozený syn Tomášek (3,87 kg/52 cm), který udělal velkou radost nejen svým rodičům, ale také novopečené prababičce Janě, babičkám Zdeňce a Jiřině a dědečkům Jindřichu a Bohuslavovi. Lence a Carlosu Menezes Silva ze Štěnovic se 31. října sedm minut před čtrnáctou hodinou narodil ve FN v Plzni syn Aurelio (3,15 kg/50 cm). Čtyřletá Bethania je svým bráškou přímo nadšena. Velké štěstí ze svého syna také prožívá tatínek, který je přesvědčen, že Aurelio bude fotbalista, ale chtěl by ho také osobně naučit brazilskému bojovému umění capoeira.
Velkým snem Pavla Pospíšila z Plzně, bubeníka punkrockové kapely, je, aby byl jeho prvorozený syn Jakub jednou také bubeníkem. Jakuba (3,65 kg/52 cm) porodila Ivana Kozlíková z Plzně 2. listopadu v 19 hod. v Mulačově nemocnici. Třiapůlletý Ondra Medvec z Oplotu už leští svůj šlapací traktor, protože na něm chce povozit svého brášku Jakuba (3,55 kg/49 cm), který se narodil rodičům Václavě a Martinovi Medvecovým 3. listopadu ve 20.30 hod. v Mulačově nemocnici.
Sourozenci Nikola a Tomáš Levovi z Plzně se už nemohou dočkat, až jim maminka přiveze z Mulačovy nemocnice sestřičku Kristýnku. Tomáš prý Kristýnku povede ke sportu a Nikola ji bude učit zručnosti. Holčička (3 kg/49 cm) se narodila Haně a Tomáši Levovým 1. listopadu ve 22.10 hodin. Filípek Fořt z Vitouně svým narozením udělal radost nejen rodičům Veronice a Petru Fořtovým, ale také novopečeným babičkám Květě a Haně a dědečkům Karlovi a Jiřímu. Chlapeček (3,50 kg/52 cm) se narodil 2. listopadu v 9.26 hod. v Mulačově nemocnici.
Babička čekatelka Stáňa Buřičová z Plzně se konečně dočkala prvního vnoučete, Michala (3,35 kg/51 cm), který se narodil Lence a Michalovi Kabátníkovým 31. října v 8.42 hod. ve FN v Plzni. Šestnáctiletý Tomáš Dvořáček z Kožlan šel do tanečních s cílem se co nejlépe naučit tančit, aby mohl své dovednosti předat nově narozené sestřičce Nikolce. Holčička (3,74 kg/53 cm) se narodila Lence Dvořáčkové a Aloisi Lacinovi 5. listopadu v 7.42 hod. ve FN v Plzni.
Michaela Sýkorová z Blovic jako projev lásky k tatínkovi dala prvorozenému synovi jméno po něm. Péťa je nejen prvorozeným synem Michaely Sýkorové a Petra Pěchoty, ale také prvorozeným vnoučetem babiček Jindry a Anny a dědečka Emila. Chlapeček (2,84 kg/48 cm) se narodil 2. listopadu v 7.23 hod. ve FN v Plzni. Pavel Dvořák z Plzně byl u porodu své prvorozené dcery Kačenky a nadšení z ní prý nebralo konce. Holčičku (3,44 kg/49 cm), která je také prvorozeným vnoučetem babiček Miroslavy a Marie a dědečků Jaroslava a Vladimíra, porodila Marie Hrdinová 5. listopadu v 7.22 hod. ve FN v Plzni.
Michal Šefrhans z Plzně , který byl u porodu své prvorozené dcery Adélky, se prý vůbec nestyděl za slzičky dojetí. Holčičku (3,42 kg/50 cm) porodila Lucie Šefrhansová 4. listopadu tři minuty před čtvrtou hodinou ranní ve FN v Plzni. Gabriele a Pavlovi Friedrichovým z Plzně se 3. listopadu jednu minutu před třináctou hodinou narodila ve FN v Plzni dcera Evička (3,70 kg/50 cm). Doma už na sestřičku čeká dvouletý Adámek. Rodiče jsou rádi, že mají páreček. Tatínek předpokládá, že celá rodina se bude mít stejně dobře jako Adam a Eva v ráji.
Karolína Bauerová z Plzně jako projev lásky ke svému manželovi dala prvorozenému synovi jméno po něm. Jiřík (3,95 kg/51 cm) se narodil 2. listopadu třiapadesát minut před polednem ve FN v Plzni. Janě a Jaroslavu Krausovým ze Všerub se 4. listopadu šestnáct minut před osmou hodinou ranní narodil ve FN v Plzni druhorozený syn Jaroušek (3,90 kg/51 cm). Doma už se svého brášky nemůže dočkat dvouletý Marek. Oba rodiče plánují, že kluci budou mít brzo ještě sestřičku.