Ivaně a Pavlu Kolmanovým z Tlučné téměř dokonale vyšel plán společné oslavy narozenin se synem Jakubem. Ve svých propočtech se rodiče spletli pouze o dva dny – Jakub (3,51 kg/50 cm) se narodil 27. října ve 2.49 hod. ve FN v Plzni a tatínek oslavil své devětadvacátiny o dva dny později. Doma už na brášku čeká dvouletá Nikolka. Mirce a Petru Buršíkovým z Plzně se 26. října ve 21.18 hod. narodila v porodnici FN v Plzni prvorozená dcera Eliška (3,84 kg/53 cm), která je zároveň prvorozenou vnučkou babičky Dany a dědečka Mirka z Domažlic. Pro babičku Marii a dědečka Jaroslava z Postřekova je Eliška už třetím vnoučetem.
Jan Šlais z Plzně–Křimic je myslivcem a chtěl by k myslivosti a kladnému vztahu k přírodě vést i svou prvorozenou dceru Haničku, která je také prvorozenou vnučkou babiček Oliny a Libuše a dědečků Stanislava a Františka. Holčičku (3,14 kg/50 cm) porodila Hanka Šlaisová 25. října v 10.07 hod. ve FN v Plzni. Vendule Kamienové a Jozefovi Bobákovi z Plzně se 27. října ve 2 hod. narodil v Mulačově nemocnici syn Pepíček (3,50 kg/51 cm). Desetiletý Kubík, který hraje fotbal za Spoje Plzeň, by byl rád, kdyby bráška hrál s ním.
Šestiletá Vendulka Urbanová z Plzně se už moc těší, že bude velkou sestřičkou pro svého právě narozeného brášku Matěje. Chlapeček (3,20 kg/50 cm) se narodil Vendule a Jiřímu Urbanovým 24. října třiapadesát minut před půlnocí ve FN v Plzni. Daně a Kamilovi Zalabákovým z Plzně se 25. října v 10.30 hod. narodil ve FN v Plzni druhorozený syn Jiřík (3,67 kg/52 cm). Pětiletý Pepíček je šťastný, že na dědečka Ondřeje teď budou dva. Tatínek, který je fanouškem motorismu, se těší, až bude s kluky jezdit fandit na závody.