Vážení čtenáři, díky vstřícnosti porodnic v Plzeňském kraji vám na našich stránkách pravidelně přinášíme fotografie novorozenců. Každý týden objíždíme porodnice a fotíme nově narozená miminka. Může se ale stát, že právě vás v porodnici nezastihneme, možná aktuální zdravotní stav vašeho potomka neumožní focení. Přesto vaše dítě neztrácí šanci být v novinách dříve, než se naučí svá první slova. Můžete nám poslat jeho fotku (portrét) na e-mailovou adresu: monika.krausova@denik.cz. Obrázek miminka pak najdete na stránkách Deníku, týdeníku a na webu.

Pro čtenáře internetové verze Plzeňského deníku jsme připravili hlasování o nejsympatičtějšího novorozence týdne. Hlasovat můžete do pátku 18. října 2019 do 12 hodin.

Ema Nesnídalová se narodila 1. října ve 21:58 mamince Heleně a tatínkovi Honzovi z Plzně. Po příchodu na svět ve Fakultní nemocnici na Lochotíně vážila jejich prvorozená dcerka 2600 gramů a měřila 49 centimetrů.
FOTO: Právě jsme se narodili
Aneta Bäumlová se narodila 30. září v 9:49 mamince Veronice a tatínkovi Petrovi z Plzně. Po příchodu na svět ve Fakultní nemocnici na Lochotíně vážila jejich prvorozená dcerka 2490 gramů.
Anketu vyhrála Aneta Bäumlová z Plzně