Hudba Antonia Vivaldiho zazní ve čtvrtek 11. června ve sportovní hale TJ Lokomotiva Plzeň. Autorem projektu je Michal Dvořák, všestranný hudebník a producent. Kromě něj vystoupí také houslový virtuos Jaroslav Svěcený, Heroldovo kvarteto i hudebníci světového formátu Tina Guo a Li Chuan Yun. Režisérem koncertní show, v níž nechybí tanec, animace ani filmové projekce, je Michal Caban, scénografem Šimon Caban.

Soutěž

Chcete zdarma získat vstupenky na multimediální show Vivaldianno 2015 – Město zrcadel, která se koná ve čtvrtek 11. června od 20 hod. v hale TJ Lokomotiva Plzeň?

Stačí správně odpovědět na otázku: K nejznámějším dílům A. Vivaldiho patří soubor čtyř houslových koncertů. Jak se jmenuje?

a) Čtvero ročních dob
b) Jaro, léto, podzim, zima
c) Houslový koncert E dur

Odpovědi zasílejte v úterý 9. června od 9:00 do 10:00 hod. na email: kultura.zapad@denik.cz. Správnou odpověď, která dorazí jako 15. a 25. v pořadí, odměníme dvěma vstupenkami na plzeňské uvedení show Vivaldianno 2015 – Město zrcadel. Jako předmět zprávy uveďte Soutěž Vivaldianno a napište své jméno, telefon a adresu.