Nohavica zahraje v Měšťanské besedě 4. a 5. prosince 2016. Během dvou dnů vystoupí třikrát, z toho dvakrát se sólovým recitálem s kytarou a heligonkou pro dospělé (vždy od 19.30 hodin) a jednou s programem pro děti (první den od 17 hodin). Předprodej vstupenek začne 5. listopadu 2016 od 9 hodin na dvou prodejních místech a rovněž formou e-vstupenek na www.mestanska-beseda.cz.

Tři čuníci

Večerní sólový recitál legendární písničkář sestavil ze známých písní, ale i z novinek připravovaných pro aktuálně vznikající album. „Na akordeon a piano Jarka doprovodí fanouškům dobře známý Robert Kusmierski, vynikající muzikant z Varšavy. Nově se přidá perkusista Pavel Plánka," uvedla Nohavicova manažerka Jana Linková. Návštěvníci se mohou těšit na dvouhodinový koncert.

Nejprve po svém příjezdu do Plzně Jarek Nohavica zahraje dětem.

V neděli 4. prosince 2016 od 17 hodin vystoupí s písničkami z alba Tři čuníci, pojednávajícími o nejrůznějších zvířatech. Přibližně hodinový koncert bude bez přestávky.

Vstupenky na všechny tři koncerty budou v prodeji od 5. listopadu 2016. „Předprodejní místa na náměstí Republiky 41 a v Měšťanské besedě se otevřou v 9 hodin ráno. Ve stejný čas bude zahájen také online předprodej e-vstupenek na webových stránkách www.mestanska-beseda.cz," upřesňuje Ivan Jáchim, ředitel pořádajícího Dominik centra. „Když u nás Jarek Nohavica koncertoval v roce 2014, byly vstupenky vyprodané během několika hodin," dodává.

Šest vstupenek

Každý zákazník si bude moci zakoupit maximálně šest vstupenek a nebude možné provádět rezervace. Vstupenky na večerní koncert pro dospělé budou rozděleny do cenových kategorií 690 Kč, 590 Kč, 490 Kč a 390 Kč (lístky na přístavky a k stání – nebudou v prodeji online, jen na předprodejních místech). Za vstupenku na dětský program Tři čuníci zaplatí dospělý 300 Kč, dítě do 15 let může vstupenku získat s 50% slevou, tedy za 150 Kč. Večerní koncerty jsou do 15 let nepřístupné.