13. 10. – Lenka Filipová: Concertino

Koncert známé zpěvačky a kytaristky Lenky Filipové nabídne celou řadu úprav známých skladeb pro klasickou kytaru. Doplní je i úpravy lidových písní, šansonu, ukázky keltských skladeb a zazní i zpěvaččiny popové hity.
21. 10. Vladimír Mišík & ČDG
Vladimír Mišík hraje hlavně s ETC. Když ale nemají všichni členové čas nebo je třeba hrát na malém prostoru, promění se kapela v trio ČDG. Mívá různé složení hudebníků i nástrojů. Hrají se tak tradiční písně v netradičním podání.
29. 10. – Richard Müller & Fragile: Hlasy
Populární slovenský zpěvák připravil další unikátní turné, kde nezazní žádný hudební nástroj. Přizval si k němu jen vokální skupinu Fragile. S ní od začátku roku nacvičuje své hity pouze v doprovodu lidských hlasů. Turné zavítá i do Plzně.
3. 11. – Eva a Vašek: taneční zábava
Duo Eva a Vašek, pěvecká, ale i manželská dvojice, která má na svém kontě přes milion prodaných nosičů, zahraje v Měšťanské besedě k tanci.
7. 11. – Karel Plíhal: Vzduchoprázdniny
Skvělý kytarista a poeta, který v jedné chvíli dokáže publikum rozesmát veselou básničkou, aby v zápětí posluchače rozněžnil, vydal loni po 12 letech nové album Vzduchoprázdniny. Připomene ale i starší písně a básně.
21. 11. – Dan Bárta & Illustratosphere Tour 2013
Bývalý rocker, později muzikálový zpěvák a rapper a v posledních letech hlavně jazzový zpěvák Dan Bárta představí s tradiční doprovodnou kapelou nejen své vlastní písně, ale i různé jazzové úpravy českých a světových hitů z jiných žánrů.
27. 11. – Jazz Q Martina Kratochvíla a Oskar Petr
Hitem posledních let je oprašovat staré hudební projekty a s nimi i kdysi slavné písně v původním i novém znění. Po téměř 30 letech začalo opět koncertovat i uskupení Jazz Q. V obměněné sestavě vydalo nové album Znovu, kde navazuje na fusion jazz, tedy jazzrockovou syntézu. Hostem večera je hitmaker Oskar Petr.
1. 12. – Fešáci: Vánoční saloon
Jedna z nejstarších českých country kapel Fešáci připravuje každým rokem vánoční turné, jehož součástí je divadelní etuda. Letos budou Fešáci parodovat televizní reklamy. Hostem koncertu bude zpěvačka Šárka Rezková.
2. 12. –Žalman & Spol.: Od adventu do Tří králů
Folková legenda Pavel Žalman Lohonka připravil se svou nejčastější doprovodnou kapelou pro adventní období pořad složený z vánočních písní a koled ve vlastním originálním aranžmá.
8. 12. Asonance: Vánoční koncert
Nejvýznamnější česká kapela, která hraje věrně a na originální nástroje skotské a irské balady, nevystupuje příliš často, protože její členové ryzí amatéři mají často časově náročná zaměstnání a kapela má nezanedbatelných 12 členů. Společný termín pro koncert v Plzni si ale i letos našli.
11. 12. – Ondřej Havelka & Melody Makers
Muži jako opravdoví džentlmeni, vždy upravené a elegantní dámy a hudba z dob mezi dvěma světovými válkami, kdy byl na vrcholu jazz a swing. Takovou atmosféru můžete nasát jen a pouze na koncertu Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers.