V úterýod 19 hodin vypukne v Městské sportovní hale v Plzni na Slovanech. Vyvrcholí tak série koncertů Rock in Plzeň 2007.

Skupina v čele s Lou Fanánkem Hagenem už natočila na dvacet různých desek plných písní s osobitými texty, které většinou nezapírají, že do hospody to členové kapely nemají nikdy daleko. Stylově se jejich skladby škatulkují k rocku, punku, hardcoru, ska i metalu. Do Plzně dnes Tři sestry přijíždějí v rámci turné k novému albu Mydlovary.

„Aktuální desce předcházel záznam z pražského koncertu 20 let naživu. Ten vyšel v loňském roce a slavil velké úspěchy v prodejnosti. Také Mydlovary se drží v první desítce nejprodávanějších titulů,“ upřesňuje organizátor dnešního koncertu Jan Lippert. Již dvě desítky let Tři sestry hrají a překvapují. Kromě skladatele, pianisty i zpěváka Jaroslava Uhlíře dnes vystoupí se spřátelenou formací MHZ. „Dá se očekávat, že dojde i na několik společných písní a na oblíbené prohazování muzikantů během koncertu,“ dodává ještě plzeňský pořadatel.

V předprodeji je cena vstupenky 250 korun, při zakoupení na místě si třicet korun připlatíme. Vstup do haly bude umožněn už po sedmnácté hodině.