Dan Landa ohlásil, že vystoupí v Lidovém domě v Blovicích. Jeho fanoušci však 9. února od 19 hodin nemohou čekat rockový koncert, ale komorní večer. Dan Landa představí nejen svou nejnovější knihu Obševník, vydanou na konci minulého roku. Přiveze si však s sebou i kytaru.

„Autorské čtení s kytarou považuju za možnost bližšího setkání s publikem. Přečtu pár pasáží ze svých knížek, vyjasním něco k tématům, která považuju za důležitá, odpovím publiku na pár otázek a celé to proložím svými písněmi. Na kytaru se budu doprovázet sám, takže to může být místy i celkem vtipné, jako doufám celý ten večer,“ zve Daniel Landa.
V knize Obševník píše Dan Landa o svém měsíčním pobytu na Novém Zélandu. Už v roce 2016 vydal svou knižní prvotinu Všeník, jež byla deníkem z jeho pobytu na Bali.

Daniel Landa v redakci Plzeňského deníku.
Daniel Landa odpovídal v on-line rozhovoru Deníku

Večer s knihami a kytarou plánuje Dan Landa i v Plzni; 9. dubna vystoupí v Měšťanské besedě. Připravuje však i ryze hudební projekty – na podzim chce vyjet s turné 50. „Zazní na něm ty nejznámější písničky. Možná tam nějakou novinku seknu, ale ještě nevím,“ prozrazuje. Dodává, že do šuplíku sice nyní tvoří dost, jestli z toho však bude v dohledné době album, ještě neví. Prozrazuje i další plány na letošní rok: „Chci umělecky zkompletovat a uzavřít projekt Žito hraným dokumentem OdŽito a zamýšlím se i nad Dakarem. V neposlední řadě spouštíme školu mentálního a motivačního tréninku – GIBU akademii,“ prozrazuje Dan Landa.