Společně navazují na loňský úspěšný projekt s názvem Hlasy, v němž zněly písně oblíbeného slovenského zpěváka v nových neotřelých – acapellových – aranžích. Projekt posluchače zaujal, do koncertních sálů si Richarda Müllera a skupinu Fragile přišlo poslechnout více než 35 tisíc diváků. Není proto divu, že umělci na úspěšný projekt navazují a připravili nový pořad s názvem Hlasy 2, jehož podzimní turné odstartovalo 29. září v Trenčíně a do Čech přijíždí 30. října. „Mám velkou radost z toho, že mám tak početnou fanouškovskou základnu v Česku i na Slovensku," říká Richard Müller. "Přestože jsem Slovák, a jím i zůstanu, těším se na české publikum. A protože mi pánové Hapka, Horáček a Tásler napsali pěkné české texty, bude na mých koncertech slyšet i čeština," vzkazuje před koncertem svým posluchačům zpěvák.

SOUTĚŽ

Chcete-li zdarma získat vstupenky na koncert Richarda Müllera a vokální skupiny Fragile, který se koná v neděli 2. listopadu od 19:00 hod. v Plzni v Měšťanské besedě, stačí správně odpověď na otázku:

Kdo pokřtil album, které má stejný název jako koncert Richarda Müllera a skupiny Fragile – tedy Hlasy 2?

a) slovenský prezident Andrej Kiska
b) český prezident Miloš Zeman
c) zpěvák Jožo Ráž

Odpovědi zasílejte ve středu 29. října od 8 do 11 hodin na mail kultura.zapad@denik.cz. Správné odpovědi, které dorazí jako 7. a 14..a 21. v pořadí odměníme dvěma vstupenkami na koncert Hlasy 2. Jako předmět zprávy uveďte Soutěž Richard Müller.