Taková je situace před Valentýnským koncertem, který pořádá Divadlo J. K. Tyla (DJKT) v Plzni. Koná se 14. února od 19 hodin ve Velkém divadle.

„V podání mladých umělců z Kanady na něm zazní operní melodie z děl slavných skladatelů, např. Mozarta, Offenbacha, Bizeta, Pucciniho, Rossiniho, Verdiho či Smetany,“ uvádí mluvčí DJKT Martina Drbušková. Dodává, že pěvce doprovodí orchestr DJKT pod vedením svého šéfdirigenta Norberta Baxy.

„A protože je to koncert valentýnský, mohou lidé, svým láskám poslat vzkaz, který prostřednictvím titulkovacího zařízení během koncertu promítneme nad jevištěm,“ dodává. Upozorňuje, že vzkazy je možné posílat jen do pátku 7. února na e-mail staz.stazdjkt@djkt.eu.

A pokud bude někdo chtít požádat svou lásku o ruku během koncertu, může se na tomto e-mailu přihlásit. „Zatímco vzkazy nám rychle přibývají, tak odvážlivec, který by z jeviště požádal svou lásku o ruku, se ještě nenašel,“ podotýká mluvčí. Pokud se někdo takový přihlásí, DJKT zdarma ke svatebnímu obřadu poskytne foyer Velkého divadla.

Pervitin. Ilustrační snímek
Vietnamci prodávali drogy