„Po divočině na Šumavě jsme zavítali do Klatov a začínáme klasicky pitevnou, kam se nikdo z nás úplně netěší. Jsou tu lidé, kteří to dost těžko snáší, já to naštěstí celkem zvládám, i když se už těším na výslechy na kriminálce, i když tam mám víc textu,“ přiznala Deníku Norisová.

Televize Prima začala natáčet v Safari Parku Dvůr Králové nový rodinný seriál.
První klapka padla. Ve dvorském Safari Parku vzniká nový rodinný seriál

Natáčení se již pomalu blíží ke konci. „Dnes máme 75. natáčecí den a ještě nám jich zbývá 21. Teď budeme točit v Klatovech a okolí a někdy v polovině října by měla padnout poslední klapka,“ zbilancoval režisér Soukup, který se do města pod Černou věží těšil.

„Klatovy mám velmi rád. Mám k nim vztah už od dětství, kdy jsem jezdil na prázdniny k babičce do Švihova a občas jsme zajeli do Klatov, to byl pro mě jako malého kluka velký zážitek. Natáčení je tu vždy pohodové,“ uvedl Soukup, který dbal na každý detail, osobně např. rovnal prostěradlo na „mrtvé“ herečce, aby vše vypadalo co nejvíce autenticky.

Definitivní konec 

Herci i štáb si zvykají, že po třinácti letech natáčení bude už brzy definitivní konec. „Za tu dobu jsme tu prožili řadu věcí. Některé horší, ale většinu pěkných. Našla jsem si tu kamarády, lidi, kteří mi jsou blízcí. Doufám, že přátelské vazby neskončí a budeme se dál potkávat třeba na Srní, kde jsme už společně prožili několik prodloužených víkendů mimo natáčení,“ uzavřela Norisová.

Natáčení seriálu Policie Modrava na služebně v Kašperských Horách
Služebnu obsadila Policie Modrava. Herci to měli v náročných podmínkách těžké

Čtvrtá řada Policie Modrava, která bude zřejmě poslední a zaokrouhlí počet dílů na celkových čtyřicet, by se měla vysílat příští rok. Lidé se nemusí bát, že to bude jen na placeném Voyo. „Určitě bude k vidění zdarma i na TV Nova,“ vzkazuje Soukup, kterého těší, že tato televize začala opět vysílat starší díly Policie Modrava a že mají stále velkou sledovanost.