Hned druhý koncert, který pro své příznivce připravil, se uskuteční v Plzni. S doprovodnou skupiny Apollo Band i se ženou Miluškou Voborníkovou vystoupí 11. února v Měšťanské besedě. Zazní všechny jeho slavné hity. Koncertní přestávku si u hudebníka, který se pohybuje napříč různými žánry od popmusic přes rock po country, vynutily problé-my se zády. Nerad o tom ale mluví a připomíná to. Při své tradiční skromnosti nechce, aby byl litován. I bez hraní před publikem se ale hudby v uplynu-lých měsících nevzdal. „Petr i nadále skládá nové věci. Hrát ale budeme především jeho nejznámější hity, které pro něj otextovali například Pavel Vrba, Zdeněk Rytíř, Josef Fousek, Michal Horáček a další,“ říká dlouholetý kapelník Apollo Bandu Pavel Krejča. Příchozí se tak mohou těšit například na písně Plakalo bejby, Dáma při těle, Kdybych já byl kovářem, Obyčejný muž, Josefína nebo Dítě štěstěny. Miluška Voborníková pak připomene písně divadla Semafor jako například Gimi det ding. Zpívat bude každý zvlášť i ve společných duetech.

Kromě sólové dráhy a divadelní hudby se Petr Spálený zapsal významně i do filmové hudební tvorby. Napsal třeba písně pro filmy Trhák, Noc na Karlštejně, Pane, vy jste vdova nebo Což takhle dát si špenát, dále pro televizní pořad Zajíc v pytli a samozřejmě pro Divadla Jiřího Grossmanna a E. F. Buriana.
 

Měšťanská beseda pro děti
7. 1. 14:30 a 16:00 Ptačí cirkus (pro děti od 3 let). Principál Pepíno představí světoznámý cirkus Pipíno plný ptačích exotů, artistů a kejklířů, kteří umějí zpívat i baletit.

13. 1. 14:30 Ferdinand (film, 6+). Býk Ferdinand se po bodnutí čmelákem splaší. Odvezou ho do koridy, ale Ferdinand se chce ale vrátit ke své rodině, a vydává na cestu.

14. 1. 14:30 a 16:00 Princezna se zlatou hvězdou na čele (divadlo 3+). Známá pohádka o princezně Ladě, která se před zlým králem ukryla v sousedním království.

14. 1. 14:30 Earth: Den na zázračné planetě (dokument, 10+). Dokument BBC o společném domovu miliard lidí zachycuje jeden obyčejný den na Zemi.