Je tak nejlepší možnost vybrat si ten pravý divadelní titul nadcházející sezony. A že je z čeho vybírat. Předprodej je tradičně na pokladně v Měšťanské besedě, v Předprodeji vstupenek na náměstí Republiky a na internetové adrese www.mestanska-beseda.cz.

A pokud zrovna divadlo nemusíte, lze vstupenky darovat blízkému, nebo na webu Besedy najdete i kompletní program připravovaných koncertů.

Divadelní představení podzim 2015:

23. 9. – Ženy přežijí (na snímku) – Tři ženy se právě rozešly z různých důvodů s partnery. Každá svůj rozchod zvládá jinak. A rozebírají to v restauraci před mladým přitažlivým číšníkem Vojtou Kotkem.
24. 9. – Caveman – Slavná one man show ukazující rozdíly mezi mužem a ženou.
29. 9. – Besídka divadla Sklep – Nejnovější scénky, gagy a písničky jednoho z nejstarších divadelních titulů a tradičních představitelů například Davida Vávry, Milana Šteindlera, Fera Burdy a dalších.
8. 10. – Halina Pawlowská: Chuť do života – Známá moderátorka, scénáristka i herečka v novém pořadu o vzrušení, lásce, katastrofách, spoustě pitomců a především „tak trochu" o jídle, protože komu chutná, tomu je vše putna.
14. 10. – Táta – Roman Pomajbo v celosvětově úspěšné divadelní komedii pro jednoho herce o tom, že být tátou je prostě úžasné.
14. 10. – Padesátka – Ondřej Pavelka, Marek Taclík a Jakub Prachař v komedii o legendárním závodě, ženách v nejlepších letech a budoucnosti jedné rodiny „horalů".
22. 10. – Svaté neřesti – Zbavíme se svých neřestí a budeme lepší, myslí si čtyři lidé. Ale nejsou. Naopak Bořek Slezáček začne pít, kouřit, jíst hodně čokolády, běhat za ženskými a stane se závislým na facebooku.
25. 10. – Každý den, šťastný den – Bára Hrzánová v hlavní roli známé estonské komedie popisuje, jak svérázně léčit manželskou nudu.
12. 11. – Na stojáka! – Nejznámější český pořad takzvané stand-up comedy s jeho velkou současnou hvězdou Lukášem Pavláskem.
19. 11. – Vzduchoprázdno – Jak se tvoří divadelní hra přímo na jevišti? Předvede například Bob Klepl a Martin Zbrožek.
22. 11. – Cena za něžnost – Hra podle filmu ověnčeného pěti Oskary provede diváka 30 lety vtipného, ale často i dramatického soužití matky a dcery. Výborná Jitka Čvančarová a Alexej Pyško.
25. 11. – Sto let v očistci – Pouze duše si dokáže uvědomit, že smrtí nic nekončí, ale naopak začíná. Jindřich Kriegel v doprovodu hudby od slovenských No Name.
2. 12. – S tvojí dcerou ne – Komedie Antonína Procházky o tom, jak snadno spadnout do manželské krize a jak těžko z ní ven.
7. 12. – Česká mše vánoční a zpívání koled – Scénické provedení zpěvohry Jakuba Jana Ryby se zpíváním českých koled.
9. 12. – Kdo se bojí postele? – Čtyři nezávislé příběhy, které spojují mezilidské vztahy, jedna postel a samozřejmě problémy, které se kolem postele točí.
13. 12. – Ani za milion – Česká premiéra detektivní komedie z prostředí přímořského majáku. V hlavních rolích sledovaní partneři – Jiří Langmajer a Adéla Gondíková.