LétoFest začíná na Lochotíně už v pátek 31. srpna. Od 16:45 hodin koncertují kapely Iné Kafe, BSP, Chinaski a Mig21. V sobotu se začně hrát už ve 13 hodin a návštěvníci se mohou těšit na skupiny Sebastian, UDG, Marka Ztraceného, Annu K., Wanastowi Vjecy a Kabát.

Druhý ročník Létofestu slibuje návštěvníkům vizuální show, která běžně nebývá na open air akcích k vidění.

Například Kabát na každou zastávku Létofestu doprovází technika napěchovaná v jedenácti kamionech. Zároveň před jejich vystoupením technici postaví speciální molo.

Podobná překvapení chystají i Chinaski. „Vystoupení Chinaski na Létofestech bude ve znamení nejvýpravnější kapelové show v rámci open-airů vůbec. Zcela poprvé nám pořadatel upravuje pódium pouze pro naše vystoupení,“ říká Martin Pokorný z managementu Chinaski. Design scény podle něj vychází z alba Není nám do pláče. „Na pódium přidáváme šest velkých ledkových sloupů, během každé písně se na nich bude promítat speciální obsah.

Design svého zatím největšího turné Moje Světlo s sebou veze i populární zpěvačka Anna K. „V playlistu budu mít všechny svoje největší hity a z mého aktuálního alba Světlo zazní písně, kterými se pokusím rozzářit světlo v duších diváků,“ láká na svůj koncert Anna K.

Prodaná nevěsta se bude hrát v Plzni pod širým nebem.
Prodaná nevěsta si zaslouží největší jeviště