Hlavními hosty budou totiž herečka, zpěvačka a tanečnice Karolina Gudasová, dirigent plzeňského souboru muzikálu a operety Pavel Kantořík a tanečník a choreograf Lukáš Vilt.

„Herečka Karolina Gudasová se stala díky roli Wendly Bergmanové v plzeňské inscenaci muzikálu Probuzení jara nejmladší držitelkou prestižní Ceny Thálie, je však také členkou slavné hokejové rodiny," připomíná programový pracovník galerie a jeden z moderátorů Hereckých setkání Jiří Hlobil. „Dirigent, klavírista a pedagog Pavel Kantořík má již po řadu let velký podíl na úspěších plzeňské muzikálové scény a nesporně příjemný zážitek slibuje i setkání s Lukášem Viltem, jedním z našich nejtalentovanějších mladých choreografů, který je tvůrcem pohybové složky Probuzení jara i dalších muzikálů," připomíná Hlobil.

Nebude se jen vyprávět, ale i hrát a zpívat, chybět nebude ani tradiční malá soutěž o dvě vstupenky na atraktivní muzikálové představení. „A přijďte včas, ať si v přízemí výstavní síně stačíte vychutnat skvělou výstavu nazvanou Živly v nás – katastrofa a její obraz v kultuře 19. století," zve do galerie Hlobil.