Přestože i další kapely (zejména Harlej a Törr) sklidily zasloužený aplaus, jejich úspěch v porovnání s Debustrolem maličko bledl.

Vystoupení mladoboleslavských thrasherů předcházely ještě koncerty kapel Brenda 5, Komunální odpad a DeBill Heads. Ale při jejich skladbách spíše návštěvníci, které zdržel hokejový debut naší reprezentace na Mistrovství světa v Moskvě, do sálu přicházeli. Ovšem od prvních tónů titulní skladby z poslední desky Debustrolu Přerushit! už byla Šeříkovka skoro celá zaplněná.

Zpěvák Kolinss si s komunikací s publikem moc starosti nedělal a ze své kytary pálil jeden milník kariéry jeho kapely za druhým. V tom mu zdárně sekundoval druhý kytarista Trifid, basista Zed a bubeník Skull II. „Dáme si Údolí Hádu?“ zeptal se Kolinss návštěvníků, ale spíše než jako zdvořilostní otázka to znělo jako bojový pokřik a výzva k dalšímu zuřivému pogu, které se strhlo pod pódiem. Došlo na nové skladby jako Masoterian nebo Trendshit, na prověřené klasiky typu Papež vrah, Vyhlazení a zejména Yugoslavia.

V porovnání s Debustrolem působilo následující vystoupení Törru klidněji. I když kapela sázela jeden osvědčený kousek za druhým, mohla se trojice Henych-Hereš-Sladký snažit, co jí síly stačily, publikum do takového varu nedostala. Večer korunovala svým vystoupením pětice Harlej, ve které už rok působí odchovanec plzeňských Mash Tomáš Hrbáček. Přestože si lidé teprve na jeho projev začínají zvykat, skladby typu Svařák nebo Zfetovanej s ním poslušně odzpívali. Jarní Czech Rock Block tak předznamenal tradiční letní festival, který se uskuteční čtvrtého srpna v Plasích. Podle organizátora Michala Sokola se lidé kromě klasických kapel typu Harlej, Alkehol, Debustrol, Törr mohou těšit na Olympic, Katapult, Root, Gaia Messiah či dokonce Ewu Farnu.