S Plzeňským deníkem máte možnost získat lístky na tuto akci zdarma a poslechnout si kapely jako W.A.S.P., Kreator, Kreyson, Mnemic, Waltari či The Quill. Lístky od nás obdrží skutečný znalec rockové historie, který správně zodpoví čtyři otázky.

1) Bubeník Steve Riley nahrál spolu s W.A.S.P. desky The Last Command a Inside The Electric Circus. Pak odešel do další losangeleské kapely, která si iniciály „města andělů“ vetkla i do části svého názvu. Tato kapela nahrála v roce 1998 šestiskladbové EP určené pouze pro japonský trh, na němž zpíval vokalista Ralph Saenz. Jak se kapela a zmíněná deska jmenují?
2) S kterou kapelou nebo kapelami se Kreator nikdy nemohli potkat na jednom pódiu? – Dead Boys, Twisted Sister, The Doors nebo Joy Division.
3) Desku Kreysonu Zákon džungle nahrála rytmická sekce (baskytarista a bubeník), které záhy proslavil televizní pořad S politiky netančím. Jak se oba tito muzikanti jmenovali (chceme celá jména)?
4) Příbramská formace E!E se představila v roce 1996 jako předkapela jedné slavné punkové kapely na jejich pražském koncertě. Jak se tato legenda jmenovala a v jaké sestavě tehdy do České republiky přijela?
Správné odpovědi volejte na telefonní číslo 377 168 321 ve středu 27. června od 12.15 do 12.30.
Jména vylosovaných výherců zveřejníme ve čtvrtečním vydání Plzeňského deníku.