Junioři prohráli 2:8 na Spartě. „Sparta zaslouženě získala tři body a byla jasně lepší," uznal trenér plzeňské juniorky David Bruk.

Mladým puškám se nedařilo ani na ledě Českých Budějovic, kde padly 2:3. „Odehráli jsme velmi slušné utkání, byli jsme herně i na počet šancí lepší než soupeř, ale bohužel nám brankář trošku chyboval," řekl Bruk.

Starším dorostencům Indiánů se dařilo lépe než jejich kamarádům z juniorky. Svěřenci trenéra Michala Straky porazili Letňany 4:2. „Z mého pohledu byla nejlepší druhá třetina, takhle kdybychom hráli, tak jsme spokojení," zhodnotil Straka.

Na druhý zápas dorostenci zajížděli do Karlových Varů. Západočeské derby vyhrála Plzeň 4:3 po prodloužení. „Karlovy Vary jsou naším nejčastějším soupeřem, se kterým navíc hrajeme nejvyrovnanější zápasy. V první třetině jsme měli problémy s rychlým přechodem do protiútoku. Pak jsme se na to zaměřili a postupem času byli i mírně lepší. Remíza je spravedlivá, vítězství zase cenné. Prosadili se i jiní hráči, než stálí střelci, což je pozitivní, a výborný výkon předvedl
i gólman," těšilo trenéra Bořka Hanzlíka.

Mladší dorostenci získali ze dvou zápasů maximální počet bodů. Mladíci nejprve vyhráli v Letňanech 2:0. „Soupeře jsme v utkání značně přestříleli, ale přesto se nám nepodařilo zvítězit výraznějším rozdílem. Naštěstí jsme rozhodli ve druhé třetině, kdy jsme dali dvě branky," uvedl kouč mladšího dorostu Plzně Petr Vojan.

Ve druhém zápase dorost jasně přejel PZ Kladno. Čtyřmi kanadskými body se blýskl Dominik Soukup. „Ve hře máme pořád pasáže, které musíme odbourat. 
Ve druhé třetině jsme hráli slušně a rozhodli zápas," popsal trenér Jan Snopek.