Galerie: Osmý ročník Grand Restaurant Festivalu ukáže, jak chutná baroko

Grand Restaurant Festival organizuje Petr Maurerkterý už od roku 1997 vydává průvodce Maurerův výběr Grand Restaurant. Šéfkuchař Filip Štěpánek z Baru de Tapas el Cid  připravil na Grand Restaurant Festival i čerstvé ústřice Španělský mořský talíř z restaurace Bar de Tapas el Cid Šéfkuchař Filip Štěpánek z Baru de Tapas el Cid ukazuje telecí steak s pastinákovým pyré. Grilovan telecí steak maminha s pastinákovým pyré Šéfkuchař Filip Štěpánek z Baru de Tapas el Cid při přípravě hovězího steaku entrecôte Šéfkuchař Filip Štěpánek z Baru de Tapas el Cid při přípravě hovězího steaku entrecôte Hovězího steak entrecôte, zelené fazolky, česnek, šunka Serrano a omáčka alioli Čokoládový fondant Variace sýrů