Pro Viktorii to bude poslední zápas před odletem na soustředění do Turecka, kam Západočeši zamíří už tento pátek. „Samozřejmě jsem z náročné přípravy unavený, ale zápas chci odjet na sto procent a prostě si zahrát," říká záložník Viktorie František Rajtoral, který se těší na fanoušky, jichž na zápas s Tachovem přišlo přes sedm stovek.

„Chtěl bych za sebe i za tým fanouškům poděkovat za to, že chodí v takovém počtu a pozvat je i na utkání s Domažlicemi," říká Rajtoral.

Pro třetiligovou Jiskru, která přezimuje na druhé příčce třetí nejvyšší soutěže, bude duel s Viktorií prvním letošním zápasem.
Chodové začali zimní přípravu jen o dva dny později než Viktoria, kondici sbírají už od minulého pondělí.

„Začali jsme pozvolna, ale v závěru týdne už to byly ostřejší tréninky a ve stejném duchu pokračujeme i tento týden. Do zápasu půjdeme stejně jako Viktoria z plné zátěže," říká kouč Jiskry Stanislav Purkart.

Zápas s nejlepším týmem v zemi je pro hráče Jiskry prestižní záležitostí. „Stranou jdou drobná zranění i bolístky, všichni si chtějí proti Viktorii zahrát," dodává Purkart.

Domažlice nastoupí i s novými hráči, obránci Ondřejem Chocholouškem, Slovákem Tiborem Dungelem a útočníky Lukášem Roubalem a dalším slovenským fotbalistou Miroslavem Sokolem.

Utkání začíná na hřišti s umělým povrchem v tréninkovém areálu v Luční ulici v 15.30 hodin. Vstupné je 40 korun, které bude věnováno na rozvoj mládežnického fotbalu Viktorie. Permanentkáři, vozíčkáři a děti do 15 let mají vstup zdarma.