Na závěr rakouského soustředění odehrála plzeňská Viktoria nejtěžší zápas přípravy. Plzeň změřila síly s ukrajinským vicemistrem Dynamem Kyjev. Dynamo bylo v koncovce mnohem efektivnější, když z první šance v 61. minutě skóroval Bujalskyj. Od té doby byl ukrajinský tým na míči mnohem častěji a v závěru zvýšil svůj náskok na konečných 2:0, o což se postaral střídající Smyrnij.

V první půli se více prosazovala Viktoria, ale Kopicova ani Procházkova šance neskončily gólem. Do druhého poločasu naskočili brankář Aleš Hruška a Tomáš Hořava, který nahradill Romana Procházku. Krátce po přestávce Kopicovu slibnou střelu zablokovala obrana Dynama. Viktoria byla lepším týmem do prvního inkasovaného gólu. V 61. minutě se trefil přízemní střelou na vzdálenější tyč Bujalskyj. Vedení ukrajinského celku pak mohl navýšit krátce nato Kalitvincev, který se dostal do samostatného úniku, Hruška ale jeho střelu výborným zákrokem vychytal. Kyjev přidal druhou branku před koncem zápasu, kdy obstřelem levou nohou zakončoval střídající Smyrnij - 0:2.

Viktoria Plzeň - Dynamo Kyjev 0:2 (0:0)

Branky: 61. Bujalskyj, 87. Smyrnij.

Sestava Viktorie: Kozáčik (46. Hruška) – Řezník (71. Havel), Pernica, Hubník (63. Hájek), Limberský (71. Kovařík) – Procházka (46. Hořava), Hrošovský (78. Bucha) – Petržela (63. Ekpai), Čermák (63. Řezníček), Kopic (71. Zeman) – Krmenčík (71. Chorý).

Matúš Kozáčik a Tomáš Hořava
Viktoria prodloužila smlouvy s osmi fotbalisty