Při focení se tak potkaly i zkušení brankáři Matúš Kozáčik s Alešem Hruškou, mladý Dominik Sváček a gólman kategorie U13 Matyáš Šilhavý. Zajímavé bylo i setkání Ivana Bicana, který nastoupil za Viktorii v památné bitvě s Bayernem Mnichov v roce 1971, s Janem Kovaříkem, jenž si proti stejnému soupeři zahrál o více jak čtyřicet let později.

„Bylo to moc příjemné setkání. Jsem rád, že se na bývalé hráče myslí i v kalendáři, který se mi zdá zajímavý,“ uvedl záložník Jan Kovařík.

Pro titulní stranu byli vybráni Radim Řezník, František Plass, Pavel Horváth či dorostenecká reprezentantka Barbora Polcarová.

„Je pro mě ctí, že mohu být na titulní straně kalendáře po boku tak velkých hráčů. S Pavlem jsem měl možnost si osobně zahrát, o panu Plassovi jsem toho hodně slyšel. Vím, že se mu říkalo plzeňský Beckenbauer a patřil ve své době mezi nejlepší české hráče,“ říkal Radim Řezník.

„Focení bylo příjemné zpestření a i díky fotografovi nás to všechny bavilo. Věřím, že se bude kalendář viktoriánům líbit,“ dodal pravý bek.

Právě on bude společně s Pavlem Horváthem i Františkem Plassem dnes mezi 16. a 17. hodinou u startu prodeje kalendáře v klubovém fanshopu. Pro prvních 100 nakupujících je připravena skvělá možnost nechat si přímo při nákupu kalendář, který si můžete objednat i přes eshop, podepsat.

Den po křtu kalendáře, který nafotil renomovaný fotograf, Ondřej Pýcha, zamíří fotbalisté Viktorie Plzeň do Karviné, kde je čeká v neděli od 17 hodin utkání 17. kola FORTUNA:LIGY.