Jejich majitelé tak mohou podpořit klub výjimečným gestem solidarity. „Všem fanouškům, kteří si permanentku zakoupí, předem děkujeme. Mohu slíbit, že budeme makat, abychom vás naším fotbalem bavili a aby byl plný nadšení a týmového ducha. I vy jste součástí našeho týmu,“ vzkázal nejvěrnějším příznivcům přes klubový web kouč Adrian Guľa.

Prodej permanentních vstupenek začne zítra ve 13 hodin na pokladnách za severní věží Doosan Areny, možnost nákupu mají v tuhle chvíli jen majitelé permanentek z minulé sezony. Jejich počet není limitován.

„Otevřeně však říkáme, že se může stát, že například na první ligový duel nové sezony se nebudou moci všichni permanentkáři dostat,“ stojí na webu www.fcviktoria.cz.

Klub vždy bude muset respektovat aktuální situaci a dodržovat z ní vyplývající nařízení. Rozhodnutí o prodeji permanentek činíme s výhledem, že během podzimu dojde k přislíbenému uvolňování, a tedy navyšování počtu fanoušků.

Z prohlídky Plzeňského Prazdroje v rámci Industry Open.
Plzeňský Prazdroj potvrdil výskyt koronaviru u několika pracovníků

S volným prodejem permanentek ani vstupenek na jednotlivá utkání v tuto chvíli Viktoria nepočítá.

„Chceme našim věrným fanouškům nabídnout možnost, aby byli upřednostněni a dostali se na stadion, pokud to bude možné,“ uvedl mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Pokud by nastala nějaká omezení, každý permanentkář od klubu vždy s předstihem e-mailem obdrží informaci, jakým způsobem se na stadion lze dostat – v jakém počtu a zda na permanentní či náhradní vstupenku. I proto je důležité mít na permanentkáře aktuální kontaktní údaje, které každý vyplní ve formuláři při nákupu.

Vzhledem ke změně herního modelu ligy bude jediný typ permanentní vstupenky ve čtyřech cenových relacích – 3650 Kč, 3150 Kč, 2600 Kč a 2150 Kč. Na permanentku z minulé sezony mohou fanoušci uplatnit desetiprocentní slevu. Více info na www.fcviktoria.cz. (zs, fcv)