Trenér Viktorie Pavel Vrba nechal odpočívat několik opor – Západočeši nastoupila do prvního poločasu bez Řezníka, Hubníka, Limberského, Hrošovského, Hořavy, Koláře, Petržely či Krmenčíka.

Po oboustranně opatrném začátku začala mít navrch Viktoria. Pro defenzivu vedoucího celku rakouské druhé ligy byli největším nebezpečím záložník Martin Zeman a útočník Tomáš Chorý. Po jejich spolupráci se Plzeň dostala do několika nebezpečných akcí.  Téměř dvoumetrový forvard Viktorie se dostal do dvou šancí po centrech Zemana a Čermáka, ale v prvním případě netrefil hlavou branku a podruhé jeho hlavičku zblokovala obrana Riedu. Největší příležitost prvního poločasu po centru Martina Zemana a sklepnutí Tomáše Chorého měl ve 32. minutě Jan Kopic, jenže gólman Gebauer českého reprezentanta vychytal.

Viktorie Plzeň remizovala s lídrem rakouské druhé ligy SV Ried 0:0.Zdroj: Archiv klubu

Trenér Pavel Vrba poslal hned po přestávce do hry Hubníka s Bakošem, v 63. minutěpak dalších osm hráčů – Řezníka, Limberského, Hořavu, Hrošovského, Petrželu, Koláře, Krmenčíka a dorostence Čiháka. Viktoria se snažila prosadit kombinační hrou, ale narážela na dobře sešikovanou defenzivu rakouského celku. Růžky naopak vystrčil soupeř, Reifeltshammer ale naštěstí pro Viktorii mířil hlavou po rohovém kopu mimo Kozáčikovu branku.

Čtyři minuty před koncem se dostal do slibné šance Bakoš, jeho střelu však zblokoval obránce Boateng. Výhru mohl Viktorii zařídit v poslední minutě Kolář, jeho střela se ale odrazila od břevna.

V generálce na jarní sezonu čeká Viktorii ve středu čínský celek Kuej-čou Cheng-feng.

Viktoria Plzeň - SV Ried 0:0.
Viktoria: Kozáčik – Havel (63. Řezník), Hejda (63. Čihák), Hájek (46. Hubník), Kovařík (63. Limberský– Živulič (46. Bakoš), Ivanschitz (63. Hrošovský) – Kopic (63. Hořava), Čermák (63. Kolář), Zeman – Chorý (63. Krmenčík). Trenér: Pavel Vrba.