Poslední měření sil mezi oběma týmy dopadlo ve prospěch Sušických, kteří na podzim porazili svého soupeře 1:0.

„Naše ztráta z podzimu je obrovská a nemyslím si proto, že by tento zápas byl pro nás rozhodující. Od té doby, co jsem se k týmu vrátil, se snažíme podat v každém utkání co nejlepší výkon a ukázat sami sobě, že na divizi kvalitou máme," vysvětluje sušický trenér Jan Staněk.
Lodivod Sušice se od svého návratu ke kormidlu neustále potýká s problémy se sestavou. Hráči mu vypadávají nejen kvůli zraněním, ale i pracovním povinnostem.

„Až v pátek večer na tréninku uvidím, s kým mohu na zápas počítat. Chybět bude nejspíše Kočí, který si před týdnem obnovil své zranění. Je to pro nás ztráta, protože patří k našim nejzkušenějším hráčům," lituje ztráty sušického útočníka Jan Staněk.

Navázat na gólové hody se o víkendu pokusí fotbalisté Klatov, kteří cestují na hřiště předposledních Mariánských Lázní. V dalších duelech jede vedoucí Tachov na pražskou Aritmu, Senco se střetne s Čížovou a Rokycany hostí Český Krumlov.

Program 24. kola divize A: Hořovicko – Milevsko (SO 17.00), Táborsko B – Karlovy Vary (NE 11.00), Hvězda Cheb – Sušice (SO 10.15, hř. Loko Cheb, rozhodčí Kapoun), Rokycany – Český Krumlov (SO 17.00, Kyncl), Mariánské Lázně – Klatovy (SO 10.30, Šlapák), Zličín – Malše Roudné (SO 10.30), Aritma Praha – Tachov (SO 10.15, Brda), Čížová – Doubravka (PÁ 17.00, Flimmel).

Dominik Rejthar