Utkání podle něj bylo spíše taktickou bitvou než pastvou pro oko fotbalového fanouška.

"Je škoda, že jsme se Spartou potkali tak brzo. Stav v české lize je takový, že obě mužstva hrála spíše ze zabezpečené obrany a nepouštěla se do nějakého velkého dobrodružství. Oba týmy se sice snažily vstřelit gól, ale nikdo neměl tak velké příležitosti, aby se mu to povedlo," uvedl po utkání kouč Viktorie Pavel Vrba.

„Kdyby se utkání hrálo třeba ve třináctém kole, možná by ten průběh byl jiný," řekl trenér Plzně.

Z bezbrankové remízy nadšený nebyl. „Pokud doma remizujete 0:0, tak je to i se Spartou zklamání," přiznal trenér Západočechů.

Vrbu mrzelo, že jeho tým nevytěžil nic z převahy v úvodu nutkání. „Pokud jsme chtěli vyhrát, tak se nám to mohlo podařit v prvních dvaceti minutách, kdy jsme měli dvě šance, a pak šel ještě Darida po přečíslení," uvedl.

„Potkala se dvě vyrovnaná mužstva, dělby bodů byla spravedlivá," dodal Pavel Vrba.

Podle trenéra Sparty Vítězslava Lavičky byl zápas ozdobou ligy. „Hrálo se v báječné atmosféře, oba týmy se snažily hrát na vítězství. Myslím, že to byla dobrá reklama pro český fotbal na úrovni ligy," prohlásil kouč Sparty.

„Oba týmy chtěly hrát ofenzivně, ale zároveň maximálně zodpovědně směrem dozadu, takže bylo těžké si vypracovat šance. Výsledek odpovídá průběhu hry, remíza byla zasloužená a pro nás je to povzbuzení," dodal Vítězslav Lavička.