V prvním z nich se dařilo Smíchovu, který v kvalitním zápase přehrál Petřín poměrem 6:4. Ve druhém nováček soutěže Union nestačil na zkušený tým Karlova a podlehl mu 3:7. Dvakrát se během týdne radovali z vítězství hráči Rapidu, kteří nejdříve v dohrávce porazili Slavii a poté i Vodní stavby. Černice rozhodly o výhře nad Slavií třemi góly v prvním poločase. Senco v doubraveckém derby remizovalo s Letnou, Vejprnice nejtěsnějším poměrem zdolaly Košutku.

Střelecky se dařilo Lukesovi a Hauerovi, kteří vsítili shodně čtyři branky, Řežáb zaznamenal hattrick.

Ve 3. kole poutá největší pozornost zápas na Lopatárně, kam zajíždí Petřín, a souboj vedoucího Smíchova s nebezpečnými Vejprnicemi.

Union – Karlov 3:7 (1:4, branky: Chmelík, Šamberger, Prcín – Hauer 4, M. Feiferlík, Bulant, Purkart).

Hosté byli po celý zápas lepším celkem. Domácí se snažili, ale Karlov lépe je jednoznačně předčil v proměňování brankových příležitostí.

Slavia – Černice 0:3 (0:3, branky: Trepka, Vlček, Mojseňuk).

Hosté vlétli do zápasu s obrovským elánem, po 30 minutách vedli již 3:0, poté se zápas víceméně už jen dohrával.

Smíchov – ZČE 6:4 (1:1, branky: Lukes 4 (1 z PK), Hendrych, D. Holík – Holzknecht, Kubík, D. Vacek, Chvojka z PK).

V prvním poločase měli hosté více ze hry, ujali se vedení, ale Smíchov do přestávky vyrovnal. V druhé půli se hrál stále kvalitní zápas, domácí se zlepšili a vedli 3:1. Petřín sice srovnal na 3:3, ale pak domácí opět z brejků zvýšili na 6:3 a hosté stačili již jen kosmeticky upravit výsledek.

Senco – Letná 1:1 (0:1, branky: Vaigl – Rada z PK).

Utkání rozdílných poločasů nakonec skončilo spravedlivou remízou. V prvním dějství byli hosté lepším týmem, ale brankář domácích Paleček vytáhl několik výborných zákroků. Po přestávce se karta obrátila, vyrovnání zařídil střelou s trestného kopu do šibenice Vaigl.

Vejprnice – Košutka 1:0 (0:0, branka: Tauš).

Hrálo se vyrovnané utkání s mnoha šancemi na obou stranách. Zápas rozhodla jediná branky, kterou po brejku vstřelil Tauš.

Vodní stavby – Rapid 2:4 (1:1, branky: Roneš, Bezdička – Žemlička 2, Brabec, Faist).

Rapid měl v prvním poločase častěji míč na kopačkách, domácí hrozili z rychlých brejků, které táhl Bezdička. Po jeho průniku do vápna pak Roneš skóroval do prázdné branky. Hosté vyrovnali a krátce po přestávce šli nádhernou hlavičkou Faista do vedení. Vodnící vyrovnali z trestného kopu, ale střídající Žemlička zajistil hostům vítězství, které mohlo být i vyšší, neboť ještě dvakrát nastřelili břevno.

Dohrávka 1. kola: Slavia – Rapid 3:5 (0:0, branky: Kuželka 2, Novák – Řežáb 3 (1 z PK), Páník, Černický).

Hosté měli do přestávky více ze hry, domácí hrozili z rychlých brejků. Do šaten se šlo za bezbrankového stavu. Krátce po přestávce se trefil hostující Řežáb, ale z protiútoku vyrovnal Kuželka. Rapid pak odskočil až na 5:1. Domácí se však nevzdali, snížili na 3:5, nastřelili tyč a břevno, ale vyrovnat se jim nepodařilo.

Střelci: 8 – Lukes (Smíchov), 4 – Hendrych (Smíchov), Hauer (Karlov), 3 – Řežáb (Rapid), 2 – Rada (Letná), Vlček (Černice), Kuželka (Slavia), Žemlička (Rapid), Vlk (Senco).

Program 3. kola, dnes v 18.00: Rapid – ZČE. Středa 18.00: Union – Letná, Černice – VS. Čtvrtek 18.00: Smíchov – Vejprnice.⋌ (bar)