VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Smíchov pořádal turnaj přípravek

Plzeň - V rámci oslav 100 let trvání klubu uspořádal oddíl SK Smíchov na svém hřišti v Šeříkové ulici turnaj přípravek.

14.5.2010
SDÍLEJ:

Ilustrační fotoFoto: DENÍK/Jiří Sejkora

Zúčastnilo se ho pět mužstev, která si zahrála systémem každý s každým. Poté se ještě první dvě družstva tabulky utkala ve finále o celkové vítězství v turnaji.

Tam se zaslouženě probojovala družstva TJ Přeštic a Sokola Košutka. Po nerozhodném výsledku v základní hrací době následoval penaltový rozstřel. V tom byli nakonec úspěšnější mladí fotbalisté z Přeštic, a celý turnaj tak vyhráli. Třetí skončil celek pořádajícího Smíchova, čtvrtý SKP Rapid a pátý tým ze Starého Plzence.

Turnaj byl i díky příjemnému počasí velice podařený a důstojně tak navodil oslavy 100 let trvání klubu. Ty vyvrcholí 5. června slavnostním celodenním setkáním hráčů všech generací, zápasem staré gardy s mužstvem hokejistů Plzně, zápasy mládeže i těch nejstarších. Na oslavy jsou pozváni také všichni pamětníci, bývalí hráči i fanoušci.

14.5.2010 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto.

Plzeň schválila novou vyhlášku proti hazardu

Plzeň půjčí Paříži Ukřižovaného

Plzeň půjčí Paříži Ukřižovaného

Kazimír a Karolína ve Velkém divadle

Plzeň - „Tenhle příběh se může odehrát na jakékoli pouti na Plzeňsku,“ míní Thomas Zielinski, režisér dramatu Kazmír a Karolína, které má v sobotu večer premiéru ve Velkém divadle.

AUTOMIX.CZ

Víte, co je černý led? Poradíme, jak ho poznat a jak se s ním vypořádat

Ze všech zimních nástrah na motoristy (a vlastně obecně na všechny), je jednou z nejhorších takzvaný „černý led“. Ten je totiž skoro nerozpoznatelný, ale strašlivě kluzký, což může způsobit velkou spoustu nemilých situací. Znáte taková ta videa, kdy se auta se zabržděnými koly nekontrolovaně kloužou jako saně? Tak přesně to umí černý led.

Mladý muž skočil z mostu mezi jedoucí auta

Plzeň - Muž skončil na urgentním příjmu fakultní nemocnice.

Vaření bych za křeslo v kanceláři nevyměnil, říká mladý kuchař

Plzeň – Gastronomii si Lukáš Tatar zamiloval už od dětství.

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT