Příjemné chvíle prožila v úterý odpoledne skupinka čtenářů Deníku.

Šestice nejlepších z více než šesti stovek účastníků společné znalostní a tipovací soutěže Deníku s FC Viktoria Plzeň převzala ceny ve V. I. P. lóžích stadionu Doosan Arena v Plzni.

Památeční voucher a permanentky na zápasy fotbalistů FC Viktoria Plzeň na sezonu 2014/2015 jim předali regionální šéfredaktor Deníku v západních Čechách Aleš Tolar a tiskový mluvčí FC Viktoria Plzeň Pavel Pillár .

Permanentky vyhráli Petr Markytán z Plzně, Veronika Novotná z Plzně (cenu za ní převzal její přítel), Jana Soulková z Bezdružic, Monika Zýková z Letkova, Iveta Pašková z Města Touškova a Petra Strejcová z Plzně.

Soutěžící museli nejen odpovědět správně na šest znalostních otázek týkajících se historie i současnosti tuzemské pohárové soutěže, ale také správně tipnout výsledek finále Poháru České pošty mezi Viktorií Plzeň a Spartou Praha, čas první branky zápasu, jméno střelce a poměr držení míče v zápasu v procentech.

„Otec sice u nás v Bezdružicích trénuje fotbalisty, ale mluvit jsem si od něj do soutěže nenechala. Soutěžili jsme společně se sestrou a mně se to povedlo," uvedla Jana Sulková. Výherci si v doprovodu mluvčího Viktorie Pavla Pillára prohlédli i kabiny a zázemí prvoligového A mužstva. „Já chci vyfotit na místě, kde sedí Horvi," přála si další výherkyně Iveta Pašková a usedla na místo kapitána Pavla Horvátha. Vouchery pak výherci směnili za permanentky v klubovém fanshopu.