Svěřenci trenéra Pavla Aubrechta budou chtít určitě navázat na poslední úspěšný zápas proti Zličínu, kdy se jim podařilo poprvé v sezoně získat tři body.

Jejich soupeř ale bude patřit k těm nezdatnějším, neboť farma Příbrami v zatímních třech kolech rozdrtila každého soupeře, který jí přišel do cesty.

„Dnes nás čeká již třetí zápas v týdnu. Navíc přivítáme Novou Ves, která vstoupila do soutěže přímo impozantně. Hrajeme ale doma, a tak cílem je samozřejmě zisk tří bodů. V sestavě uděláme změny podle toho, kolik hráčů nám poskytne na tento zápas plzeňská Viktorie," vysvětluje rokycanský trenér Pavel Aubrecht.

Dynamo Plzeň po velmi srdnatém výkonu v Písku zajíždí znovu na hřiště soupeře. Čeká je znovu velmi silný protivník, a to Hořovicko.

Tachov bude chtít v tomto kole navázat na předchozí dvě úspěšná utkání, kdy svěřenci trenéra Zdeňka Bečky získali pokaždé plný bodový zisk.

Doma Tachovští přivítají silný Písek, který po dvou úvodních vítězstvích naposledy zaváhal. O příjemné překvapení se postaralo plzeňské Dynamo, které na jihu Čech vybojovalo cenný bod.

„Písek patří k předním týmům divize. Očekávám velmi zajímavé utkání, které by mělo diváky bavit. Naším cílem je navázat na zápasy s Milevskem a Českým Krumlovem a zvítězit," míní trenér Tachova Zdeněk Bečka.

Sušice má zatím na kontě jediný bod, který získala hned v úvodním kole proti dalšímu nováčkovi z Chebu.

Od té doby přišly dvě těsně porážky s rezervou Táborska a Benešovem. O víkendu přivítá Sušice na svém hřišti o trochu schůdnějšího protivníka, a to Český Krumlov, který má na kontě tři body.

Doubravka bude chtít uspět doma proti jihočeskému Milevsku. Plzeňští si připsali na své konto první tři body až v minulém zápase, kdy vyloupili Český Krumlov.

„V zápase proti Milevsku chceme získat tři body. První domácí utkání proti Benešovu se nám totiž nevyvedlo podle představ. Postavím určitě více ofenzivně laděnou sestavu než proti Krumlovu s cílem vstřelit více branek a potěšit tak naše fanoušky," říká trenér Senca Roman Vyleta.

Program 4. kola divize: Hořovicko – Dynamo ZČE Plzeň (SO 17.00, rozhodčí Berka), Tachov – Písek (SO 17.00, rozhodčí Trska), Doubravka – Milevsko (SO 17.00, rozhodčí Musil), Sušice – Český Krumlov (NE 17.00, rozhodčí Janoch), Jindřichův Hradec – Benešov (NE 17.00), Zličín – Táborsko B (SO 10.30), Čížová – Hvězda Cheb (SO 17.00), Rokycany – Nová Ves (PÁ 18.00, Melničuk).

Dominik Rejthar