V souboji fotbalově vyspělých týmů vysoko vyhrál Rapid na Petříně díky střelecké produktivitě vedoucího střelce soutěže Řežába, který proměnil pět brejků. Překvapením skončil zápas na Karlově, kde vyhrála Košutka.

Nečekala se ani remíza Letné s Vejprnicemi a výhra Slavie na Senku. Smíchov vysoko vyhrál na Vodních stavbách, střelecky se opět dařilo Hendrychovi, který vstřelil čtyři branky vítězů.

Magnetem posledního jarního kola je zápas Vejprnic s Petřínem.

ZČE – Rapid 1:5 -Rapid se soustředil na obranu a vyrážel k nebezpečným brejkům. Po přestávce domácí snížili na 2:1, ale z protiútoku zkompletoval hattrick Řežáb, který přidal ještě dvě trefy.

SK 1894 – Černice 1:1Průměrné utkání skončilo zaslouženou remízou.

Letná – Vejprnice 1:1 - Hosté začali náporem a ujali se vedení, domácí ale stačili do přestávky vyrovnat. Střelci obou týmů se ve vyrovnaném zápase nevyznamenali.

Karlov – Košutka 1:2Hosté překvapili domácí velmi dobrým výkonem po celý zápas.

Senco – Slavia 2:3V prvním poločase byli lepší hosté, po přestávce se hrálo více na polovině Slavie, která však hrozila nebezpečnými brejky. Dva z nich dokázala proměnit a domácí již srovnat nestihli.

VS – Smíchov 1:9Domácí mužstvo sice nebylo v plné síle, ale přesto si vybralo slabší chvilku a dokázalo vzdorovat dobře kombinujícímu soupeři jen v úvodu.