Opačným směrem z Plzně se vydají útočník Vítězslav Brožík do Liberce, Jaromír Šimr do druholigových Bohemians Praha a Lukáš Vaculík na hostování do Trnavy.

Trenér Viktorie Plzeň Stanislav Levý příchod tří hráčů přivítal. „Soustředění v Turecku a tři přípravné zápasy nám ukázaly, že mužstvo bude nutné doplnit. Jsem rád, že se to podařilo, i když na zapracování fotbalistů do mužstva je do začátku ligy krátká doba. V každém případě nám ale pomohou zvýšit konkurenci v mužstvu a to je předpoklad k tomu, aby se mužstvo posunulo opět kupředu,“ uvítal příchod nových hráčů kouč Viktorie.

„Varadi je typem silového útočníka, který se nevyhýbá osobním soubojům. Stoper Navrátil je postavou vysoký zadák, důležitý při standardních situacích. A Šisler už své kvality v Plzni prokázal, při lednových testech tu zanechal dobrý dojem,“ zhodnotil příchozí fotbalisty trenér Stanislav Levý.

Nejzkušenějším z příchozích hráčů je Adam Varadi, který v nejvyšší soutěži odehrál 75 zápasů a nastřílel 14 branek. Jen o jeden zápas méně než Varadi má na kontě příbramský stoper Jakub Navrátil.