„Jak se tak dívám po tribunách, atmosféra na stadionu bude určitě skvělá. Nikdy jsem tu nehrál, o to více se na zápas těším," rozhlédl se po stadionu těsně před středečním tréninkem na stadionu Vicenta Calderóna v Madridu Michal Ďuriš.

I když Atlétiko nastoupí s řadou změn v sestavě, pokládá aktuálně druhý tým španělské nejvyšší soutěže za velkého favorita. „Je úplně jedno, jestli například nastoupí Falcao nebo někdo jiný. Kdo hraje za Atlétiko, je skvělý fotbalista. Čeká nás špičkové mužstvo z nejlepší ligové soutěže světa," říká s respektem k soupeři slovenský reprezentant.

To ale neznamená, že by Viktoria předem skládala zbraně. „Zápas si chceme samozřejmě užít, ale zároveň se budeme snažit dosáhnout uspokojivého výsledku, jsme tu přece kvůli fotbalu. Chceme se pokusit o malý zázrak," slibuje jeden ze čtveřice nejlepších střelců letošního ročníku Evropské ligy.

Na utkání je stoprocentně připraven. Zlomený prst na noze už mu problémy při hře nedělá. Dal jsem prstu týden pauzu, jsem už fit. Chvílemi je to ještě trochu cítit, ale do balonu se už mohu opřít naplno. Určitě to je mnohem lepší než před dvěma týdny, kdy jsme hráli proti Coimbře," dodává Michal Ďuriš.