Národního poháru, který je sešlostí pro nejlepší týmy oblastních svazů malého fotbalu, se zúčastnilo v Brně celkem šestnáct mužstev, které byly rozděleny do čtyř skupin (dvě skupiny byly po pěti, dvě po čtyřech). Z každé skupiny postupovaly do vyřazovacích bojů dva celky. Pilsen Team bojoval o play-off ve skupině C, kde změřil síly s Restaurací u Pecků Praha, chomutovskými Jablíčky a Pekelným strojem z Jihlavy.

V prvním zápase Západočeši porazili Chomutov 2:1. Druhý duel se ale Pilsen Teamu nevydařil. Proti Jihlavě sice začal dobře a dostal se do brzkého vedení, ale Moravané čtyřmi góly skóre otočili. V posledním utkání skupiny pak plzeňský výběr prohrál s Restaurací u Pecků Praha 1:2.

Pilsen Team tak skončil už ve skupině a evropskou Ligu mistrů si bohužel nezahraje. Na podzim ji naopak ve Slovisnku absolvují čtyři nejlepší celky Českého poháru – přemožitel Pilsen Teamu Restaurace u Pecků Praha, Atletico Most, Laguna Pardubice a domácí BKMK Werbedesign Brno.

„Pilsen Team odehrál velmi dobrý turnaj, když ho ve třech zápasech ve skupině nedokázal žádný tým výrazně přehrát. Plzni chybělo především štěstíčko v zakončení. Pevně věřím, že získané zkušenosti pomůžou klukům i při reprezentaci našeho oblastního svazu v celostátní Superlize. Celkově turnaj hodnotím pozitivně. Všichni si to užili a dobře se bavili,“ komentoval počínání Pilsen Teamu zakladatel plzeňského malého fotbalu Jan Pinkava.

Páté místo vybojovala v portugalském Cascais česká jachtařská posádka ve složení Zdeněk Adam a David Křížek.
Plzeňan Křížek byl u historického úspěchu