Benešov by měl patřit k favoritům soutěže a do Plzně pojede pro body. „Je to favorit. Každý rok hrají nahoře. My půjdeme do zápasu s cílem neprohrát a pokusit se získat nějaký ten bod," říká doubravecký trenér Roman Vyleta.

Stejně jako v prvním kole, tak i tentokrát má problémy se složením mužstva. Možná ještě bude chybět zkušený exligista Ferenz Roth. „Chybí zatím povolení z Německa, musíme doufat, že to už bude."

Administrativní potíže jsou i s dalším hráčem. „V kádru mám Chvojku, zatím však není nově zaregistrován na svazu a nevíme, kdy dorazí potvrzení, že se tak stalo," stěžuje si kouč.

Jeho kádr navíc pronásledují zdravotní problémy. „Zraněn je Pavel Jarina, zatím netrénuje a nad jeho startem visí otazník. Z generálky s Klatovy si odnesl zranění kotníku Pavel Krejčí a pro utkání s Benešovem ještě k dispozici nebude. Otazníkem je start Josefa Parláska, který má virózu. Marek Ulbrik je na dovolené a netrénoval," vypočítává Roman Vyleta možné absence před utkáním.

V domácím prostředí se představí v utkání s Čížovou fotbalisté Tachova pod taktovkou nového trenéra Zdeňka Bečky, který už po prvním kole vystřídal překvapivě odvolaného kouče i Jaroslava Ptáka. Rokycany cestují na půdu Českého Krumlova, chrástecký nováček v neděli zajíždí do Štěchovic.

Program 2. kola divize: Doubravka (13.) –  Benešov (3.) SO 17.00 – rozhodčí Pečenka, Tachov (15.) – Čížová (4.) SO 17.00 – Štefan, Český Krumlov (14.) – Rokycany (6.) SO 17.00 – Dobrý, Štěchovice (10.) –  Chrást (8.) NE 17.00 – P. Kotalík, Malše Roudné (12.) – Milevsko (16.) SO 10.15, Aritma Praha (11.) – Přední Kopanina (5.) SO 10.15, Hořovicko (7.) –  Nové Strašecí (9.) SO 17.00, Admira Praha (2.) –  Táborsko B (1.) NE 10.15.