Největším šlágrem posledního kola okresních přeborů fotbalistů byl na jihu Plzeňska přímý souboj o postup mezi Chotěšovem a Losinou. Dramatický duel, v němž domácím stačila k postupu remíza, nakonec skončil těsnou výhrou Losiné 4:3, která se tak po roce vrací do I. B třídy.

Po závěrečném hvizdu neskrýval zklamání trenér Chotěšova Radek Kubíček.

„Bohužel jsme doslova prospali první půli. Sice jsme vedli, ale pak jsme během deseti minut po individuálních chybách třikrát inkasovali," viděl hlavní příčiny porážky kouč Chotěšova.

Po změně stran se domácí tlačili do útoku, dvakrát snížili na rozdíl jediné branky, ale kýženou remízu nevybojovali. „Kluci dřeli, měli jsme i šance, ale na výhru to nestačilo," mínil trenér Radek Kubíček.

Trenér Losiné Jan Rous byl před utkáním, jak se ukázalo, oprávněně optimistou.

„Domácí byli pod větším tlakem, my jsme zápas zvládli zejména psychicky. Prokázali jsme, že máme kvalitnější i lépe trénovaný kádr a v samotném duelu i lepší disciplínu, hodně nám pomohla i podpora našich fanoušků," uvedl kouč Losiné.
„Ukázali jsme, že Losiná to na Chotěšov umí jak ve fotbale, tak i v hokeji," dodal Jan Rous, který zároveň aktivně hraje hokej za Losinou .