V Žihli proti domácímu účastníku I. A třídy nastoupila Horní Bříza. Příslušník nejvyšší krajské soutěže zvládl utkání na jedničku a bez velkých problémů vyhrál 5:1.

„Byli jsme lepším celkem na začátku, kdy jsme měli šance, potom to bylo dost vyrovnané. Na malém hřišti bylo hodně osobních kontaktů, nikdo se ale nezranil. V současné době mám v přípravě šestnáct hráčů, mimo je však brankář Šimandl, který má zlomený malíček a bude chybět delší dobu," uvedl Josef Michálek, trenér Horní Břízy.

Vítězstvím favorita skončil i souboj příslušníka I. A třídy Stříbra s Horšovským Týnem, který se hrál na umělce účastníka krajského přeboru. Stříbrský trenér Jaroslav Patočka byl i po prohře svého týmu spokojen. „Byl to naprosto vyrovnaný zápas, my ale neproměnili svoje vypracované šance. V závěru jsme hodně tlačili, vyrovnat se nám však nepodařilo. S výkonem mužstva jsem spokojen."

Horšovský Týn sice splnil postupový cíl, ale jeho hra měla podle sekretáře Václava Vavřičky ke spokojenosti daleko. „Kvůli nemocem a zranění nám chybělo asi sedm hráčů, na naši hru se tak příliš koukat nedalo. Bylo to hodně neurovnané utkání."

Další zápasy se nehrály. O tom, jak to vypadalo v Heřmanovo Huti, kde se měla představit Koloveč, informoval Vladimír Vavřina, předseda domácího klubu. „Na hřišti bylo asi dvacet centimetrů sněhu a stále hustě padal. S tím se nedalo dělat nic." O osudu nesehraných pohárových utkání rozhodne STK.

Výsledky 1. kola krajského poháru: Zruč – Horní Bříza 1:5 (1:3, Jelínek – M. Chocholatý 2, P. Chocholatý 2, Janka), Heřmanova Huť – Koloveč (odloženo), Město Touškov – Dynamo ZČE Plzeň (odloženo), Žákava – Přeštice (odloženo), Černice – Vejprnice (odloženo), Stříbro – Horšovský Týn 1:2 (1:2, Jareš – Minařík, Bauer), Mladotice – Žihle 0:5 (předehráno), Košutka – Rapid Plzeň (odloženo na NE 3. 3.).