„K utkání jsme jeli s cílem navázat na vysokou výhru nad Příbramí v minulém kole, a to se nám podařilo," byl spokojen trenér Radek Schveinert.

Jeho svěřenci začali aktivně a v 16. minutě byli odměněni vedoucí brankou, kterou vstřelil po akci po levé straně hlavou Kule.

„To hráče viditelně uklidnilo a do přestávky jsme měli další příležitosti, které jsme nevyužili. Ale i domácí hrozili především po standardních situacích a z brejků," líčil průběh první půle plzeňský kouč.

Do druhé půle nastoupili domácí s bojovností a snahou srovnat stav, naopak Plzeňané chtěli druhým gólem pojistit svou výhru. To se jim nakonec podařilo až tři minuty před koncem utkání. To Hašek výborně napadal při rozehrávce gólmana domácích, dokázal mu míč vypíchnout a z jeho přihrávky střelec Matějka již pohodlně přidal druhou branku. V závěru již viktoriáni v pohodě dotáhli zápas k cennému vítězství.

„Myslím si, že jsme po fotbalové stránce domácí předčili a výhru si zasloužili," mínil trenér juniorky Viktorie Radek Schveinert.

Dynamo České Budějovice jun. – FC Viktoria Plzeň jun. 0:2 (0:1, branky: 16. Kule, 88. Matějka).