Domácí byli lepším týmem, ale dobře rozjeté akce nedokázali dotáhnout do zdárného konce. Jedinou trefu zaznamenal Ondřej Ruml a Plzeň vyhrála těsně 1:0.

Viktoria byla od úvodních minut aktivnějším týmem a po několika náznacích se v 9. minutě dostala do první šance. Nejprve pálil z levé strany Doležal, jeho střelu ale lapil brankář Konvalina. Domácí diktovali tempo hry, ale kvůli špatným finálním přihrávkám se do vyložených šancí dostávali jen sporadicky. Až ve 30. minutě došel míč po ose Boček – Provod k Ondřeji Rumlovi, který před odkrytou brankou nezaváhal.

I po změně stran se obraz hry nezměnil, Viktoria stále diktovala tempo hry. V 58. minutě napřáhl z dvaceti metrů Doležal, ale hostující tým zachránila tyč. Šanci na vyrovnání měli deset minut před koncem i hosté, avšak Šampalík nepříjemnou ránu vyrazil. Viktoria tak uhájila náskok a porazila Znojmo na svém hřišti 1:0.

FC Viktoria Plzeň – 1. SC Znojmo 1:0 (1:0, branka: 30. Ruml)

Viktoria: Šampalík – Brožík, Piroch, Čihák, Glazer – Boček (69. Pavlík), Kule, Doležal – Ruml (78. Končal), Kyndl (46. Sedláček), Provod (89. Petr).